Şimdi Ara

Sivir Mid Viable? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesala bi talon gelir karsina asagi inmek derdinden kurtarirsin adami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reworkten sonra cok iyi oldu sivir be.resmen oyna benimle diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noisecore

kassadin akali gibi burst için 6 leveli bekleyen melee apcler karşısında viable denebilir.

+ Meleeler için ki çoğu arkadaşın dediği gibi 6 yı bekliyor.
    Ama menzilli apcler karşısında pek bişey yapabileceğini sanmıyorum. Sonuçta apc'ler adc'yi 2 saniyede eritmesiyle meşhur:)
  • Az önce baktım hesapta şampiyon yok, mid kaldı. Annie alsam karşımda Syndra var yaşatmicak, bizim top laner Ryze aldı gittim Sivir pickledim. Mahvettim resmen Syndra'yı. Bide sup Morgana idi, acaip rahat oynadım. LCS level farm yaptım nerdeyse Syndra'ya maç sonu 100cs fark attım ilk kez denediğim mid Sivir skorum 6 4 15.
    Her dönüşte ward aldım çılgın gibi pushladım roam yapamadı Syndra, benden de kill alamıyor garibim çok geri düştü, ayrıca harita baskısı da kurmuş olduk.
    Böyle durumlarda alınır bence. Bazen Blue Ezreal oynuyorum midde onu da tavsiye ederim. Maini ADC olan biri olarak yapıyorum bunları
    Karşıma Annie gelmişti bi kere Varus oynamıştım midde AD olarak, taşımıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 30 Aralık 2014; 18:34:18 >

• ivir zaten deli farm yapıyor ya syndraya karşı pushlayabilir de güzel matchup olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.