Şimdi Ara

Sivir ne durumda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sivir mainlemeyi düşünüyorum arkadaşlar.Oynanabilir durumda mi?Güçlü mü güçsüz mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya oynamak istedikten sonra Urgot bile oynarsın Sivir gayet güçlü ama oyun sonunda çok daha güçlü adcler olduğundan biraz riskli, hasar potansiyeli tank eritmeye yetmiyor çıkacağın buildde bi yere kadar heroyu kötülermiş gibi olmak istemiyorum ama şuan vayne twitch caitlyn muazzam güçlü olduklarından sönük kalıyor
  • Sivir malum rework mu deyim nerf mi deyim rework+nerf mi deyim.. o olaydan sonra takımı bir kişi eksik bırakan yürüyen bir ward görevi gören 450 iplik bir çöp. o ipyi git daha iyi şeylere yatır :d
  • Boşver daha iyileri var. Fare gibi eritemiyor, sırf kapanları için bile caitlyn
  • @Ao Sol@hamdibey1@Black_Ops

Yorumlarınız için teşekkürler hamdi bey teklifiniz nedir

Lucian kardeşimiz nasıldır caiti pek sevmiyorum
  • arkadaşlar fazlasıyla saçmalamışlar tamam çok nerflendi vs. ama o w sayesinde zaten çok basitçe eritiyorsunuz,utility bakımından en op adc zaten konuşmaya gerek bile yok.latede hasar 0 falan diyen olmuş bunlar sivire 2 as itemi çıkanlar falan herhalde arm. pen. itemini alırsan rahatça eritirsin redin varsa.
  • bu tamamen sana bağlı. Zor seviyorsan kalista draven, kolay dersen jinx mf caitlyn, hardcore yapacam diyorsan twitch vayne, bir ise yaramayım dersen sivir, Eğleneyim dersen ezreal, karşıyı şaşırtayım dersen urgot(gerek tipi gerekse ultisi :d) bronzdan çıkayım dersen soraka( bronzdan adc soraka oynayarak bile çıkabilirsin :d)
  • Kusura bakmada Vayne Twitch ve Caitlyn'in oyun sonu yaptigi etkinin yarısını bile yapamazsın

Ayrıca bikere en az menzile sahip adc diye hatirliyorum siviri ben gayet açıkca belirttim oynaması riskli

Ya hepsini geçtim Jinx Ezreal hattaha hiç olmadı Tristana oyna çoğu şuan Sivir'den üstün bunu gelipte reddetmek bişey kazandırmaz

• Bana Kalırsa;

Bütün Adc'ler > Sivir

O 450 ip le Ashe alsan çok daha iyidir
  • Yanlış değil aslında oyun uzadıkça ultisi bi tehlike sonuçta, hasar olarak oda fazla haklısın yani

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    hadi tamam caitlyn de haklısında vayne ve twitch o güce ulaşana kadar dk 30a geliyor biliyorsun değilmi?iyi bir oyuncu zaten o rakiplere karşı dk 30da kule bırakmaz.
  • Sivir vasat durumda. Kötü de değil harika da değil. Özellikle Caitlyn ve Vayne gibi şuan op ve late game monster adcler varken oynanmaz. Ezreal, Lucian metasında daha çok tercih ediliyor genelde.
  • Hocam cok güzel lane itiyor bunun icin bile alinir en azindan durmadan farm yaparsınız. Müthiş bir terapi w q ile butun csleri almak adeta bir orgazm yani.
  • Abartıldığı kadar kötü durumda değil ama diğer nişancılara nazaran etkisi düşük.Jhin mainle direk freelo plata kadar.
  • kled alınırsa sivir instalocklayın. sadece deneyin ve görün.

son nerfler acıttı siviri. ona rağmen wcs te alınmıştı. demek ki bir ağırlığı var. sivir doğru düzgün hiç düşmedi metadan. yani lucian gibi, bir zamanlar twitch gibi vb, hiç kaybolmadı. E ve R unique speller çünkü.

demek istediğim bugün birisi lucian alınca "lucian in 2016 LOL" şeklinde tepki gösteriyorlar fakat sivir pickleyince kimse birşey demiyor.
  • Bu konuyu ben de açıcaktım.

Sivir şuanda çok iyi durumda bence turnuvalarda görüceğimizi düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de tank eritemiyor diyordum ta ki Kara Balta alana kadar
  • twitch varus daha iyi
  • Full build Sivir, özellikle "Atiklik Çizmeleri" almışsa oto atak konusunda üstüne yoktur :')
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.