Şimdi Ara

Sıvıyağ Fırsatları - Sadece Sıcak Fırsatlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
16
Favori
13.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TMO dan başka ucuz yağ bulamayacağız anlaşılan; stoga girince biri haber verirse sevinirim migros un son kampanyasından aldığımız yağlar bitti; artan fiyatları hayretle izliyoruz sanırım bu gidişle Kemal Sunal gibi cama ekmeği banıp yiyeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkuretici diye bi sitede 99 tl yağ güvenilir mi bilen var mu orayı?

• Bim 1 lt yudum 30lira.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şu migrosu Allah kahretsin verdiğim siparişleri her seferinde iptal etti yağsız kaldık,yoksa ilan açma sahtekarmısınız siparişi ertele sonra getir diyorum yine iptal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şokta bugün kendi markasını gördüm 147 liraydı. Onun dışında ben daha düşük fiyat görmedim. Uşak ili için yazıyorum bu arada.

• Merhabalar arkadaşlar ben dün akşam getir büyükten biryag 5 litre ayçiçek yağını 135 TL'ye 4 litre kırlangıç 108 TL'ye aldım Komili 5 litre 140 tlydi

• acil ihtiyacı olan varsa değerlendirebilir

• alım yapalamıyor ; özel satış diyor…

• Migrosa zam gelmiş. Diğer ürüne de ara sıra stok çıkıyor.

• dün migrosda yağ reyonuna baktım 5 LT lik yağ hiç yoktu, 3 LT lik teneke yağlar çıkmış ramazan pidesi gibi yağların gramajını düşürmüşler.

Yağ reyonu kuyumcu dükkanı gibi seyirlik

• Litresini 25-30 tl’ye bulduğunuz her ürün sıcak fırsattır . Nisan ayı itibariyle ile hem Ramazan ayı etkisi hem yeni üretimli (2022 yılı) ürünlerin raflara gelemeye başlaması ile litresi 50-60 Tl civarına çıkacaktır

• Johnny Quid kullanıcısına yanıt

sepete eklemek isteyince '' Bu ürün özel satış formatında listelenmiştir. Satın almak için lütfen satıcıyla iletişime geçiniz.'' uyarısı çıkıyor.. Ne demek olduğunu bilen var mı? (aynı durum aynı satıcını aynı ürün için açtığı 169,90 TL lik linktede mevcut)

• babakaan kullanıcısına yanıt

hocam bilmiyorum 4 gün önce 140a aldık sanırım burdan, fakat 4 gün oldu.

• babakaan kullanıcısına yanıt

Satıcıya mesaj atınca cevapta vermiyor. Boşuna umutlanmayın reklam amacıyla açmış 150 TL ilanlarını

• atakan81 A kullanıcısına yanıt
    tüik enflasyon hesaplamasına internet sitelerini de ekledi. "özel satış" diye, enflasyonu cücük kadar göstermek için yol yapmış olmasınlar?

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Aynen çok doğru bir tespit TUİK için hazırlanmış olabilir.

• Konu bayılmış, azıcık kolonya getirin.

• Konuyu canlandıralım

Migros konusundan @cengbil_68183 kullanıcı isimli forum üyesinin katkıları ile bir kampanya paylaşımı yapacağım:

Migros Sanal Market'e gidip şöyle bir sepet oluşturuyoruz:

5 litre Migros Ayçiçek Yağı (1 Adet)

2 litre Migros Ayçiçek Yağı (1 Adet)

100 TL ve üzeri alışverişte 1 Litresi 21 TL'ye gelen Kırlangıç Ayçiçek Yağı (2 Adet)

----------------------------------------------------------------------------------------

Sepet Toplam Tutar: 254 TL

Ödeme sayfasında SUKRAN30 Kodunu yazıyoruz ve sepet tutarı 30 TL düşüyor.

Yeni Sepet Toplam Tutar: 224TL

Migros Money uygulamasından "Kendi Kampanyanı Oluştur" kampanyası üzerinden "Sıvı Yağ" kampanyası oluşturuluyor alışveriş öncesi. (Sonrası da olur fark etmez ama önce oluşturun siz )

*Bana maksimum 135 TL yağ alımına 12 TL money veriyor mesela.

Sonraa bitti mii bitmedii

Çeşitli bankaların kampanyaları ile ekstra puanlar da kazanabilirsiniz.

*Örneğin Maximum İLK alışveriş dahil 200 TL ve üzeri market harcamasına 20 TL Maxipuan veriyor.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Tüm bunları hesaba kattığımız vakit 1 litre sıvı yağ 21 TL civarına geliyor.

• bölgesel mi bilmiyorum ama dün a101de yarım lt sırma 15 liraydı

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

Kapida odeme secenegi cikmiyor bende... Kapida odeme olmadan online alisveriste isbankasindan puan gelirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeHospitall -- 24 Nisan 2022; 19:54:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.