Holoskonun çapı belli. Bu takımın oyuncusu değil bence. Bebe ise gelişmeye açık, gelecek vaad eden bir oyuncu. Mutlaka holoskonun yerine şans verilmeli.
quote:
Orijinalden alıntı: BEETHOVEN
quote:
Orijinalden alıntı: wheaston
Kardeş senin savunduğun şeyleri de istediğin şeyleri de biliyorum . Hepimiz klübün iyiliğini istiyoruz zaten . Zamanında diattalar ,nobreler , aureliolar alınırken sesin bu kadar yüksek çıkıyor muydu acaba ? Çok para veriyoruz batıyoruz aman aman diye ? Şimdi yok batıyoruz diye holoskoyu falan göndermiyosun . Bana göre holosko bırak ligde oynamayı bank asya da bile oynamayı haketmiyor . Temel futbol kurallarını bilmeyen oyuncu da beşiktaş ta oynarsa kusura bakma da ben takımımı büyük takım olarak nitelendiremem . Ki bu oyunculardan zamanında bolca vardı . Artık 1 tanesine bile tahammülümüz yok .
Bu bébé denen kazmanın holosko'dan, nobre'den artısı nedir ? Açıklayabilir misiniz
ben açıklayayım. bebe'nin bitiriciliği nobre'den iyidir. hatta taner yıldız'ın bile bitiriciliği nobre'den iyidir. bebe nobre'den iyi top sürer, fülelidir ve sert şutları vardır. hava topları olarak nobre'den kötüdür ki bence nobre hava topu alma-indirme-kafa vuruşları konusunda gayet iyi bi oyuncudur. plus gençtir ve yıllık çok daha az paraya oynar, açtır kendini ispatlamak için yırtar dağları.
bebe holosko olayı ise biraz daha değişik. holosko düz, boş alan bulursa alıp gidebilen ve formda olduğunda iyi oynamasına rağmen sezonun çok kısa bi dönemini formda geçiren bi oyuncudur. topla adamın içinden geçmeye çalışır, bebe ise bacak arası veya sağından solundan atıp yardırarak gider. ikisi de süratlidir ama bebe daha süratlidir. pas-orta konusunda ikisi de kafa kafaya tokuşur buna ilaveten futbol zekası olarak da tokuşurlar yenişemezler. plus bebe holosko'dan da gençtir ve daha az paraya oynar üstelik çok daha açtır ve patlama potansiyeli-isteği vardır.
@Lawagolem hocam Değişim açsından çok haklısın. Geçen sene bir değişim yaşandı ama eksik kaldı. Bu sene hala tam olarak tamamlayamadık bu değişimi. Hala eksikler var. Zaten bu eksikleri eleştiriyorum. Değişim faydalı yönde olmalı. Artık 2011 yılındayız ve bu takımda Avrupa başarısı görmek istiyorum. O yüzden bazı şeyleri şansa bırakmalarına ve kulübün maddi çıkmazda olmasına üzülüyorum.
quote:
Kardeş senin savunduğun şeyleri de istediğin şeyleri de biliyorum . Hepimiz klübün iyiliğini istiyoruz zaten . Zamanında diattalar ,nobreler , aureliolar alınırken sesin bu kadar yüksek çıkıyor muydu acaba ? Çok para veriyoruz batıyoruz aman aman diye ? Şimdi yok batıyoruz diye holoskoyu falan göndermiyosun . Bana göre holosko bırak ligde oynamayı bank asya da bile oynamayı haketmiyor . Temel futbol kurallarını bilmeyen oyuncu da beşiktaş ta oynarsa kusura bakma da ben takımımı büyük takım olarak nitelendiremem . Ki bu oyunculardan zamanında bolca vardı . Artık 1 tanesine bile tahammülümüz yok .
Ben gitmesinler demiyorum arkadaşlar lütfen yanlış anlaşılmasın. Gitsinler. Takımdaki yeni yabancılar hariç hepsini gönderirim elimde olsa. Elimde olsa garanti paralara 3-5 yıllık sözleşme yerine maç başına ve sene opsiyonlu sözleşmeler yaparım. Ama çok paraya aldığımız adamları bedavaya verip yerine ne olduğu belli olmayan adamları getirmenin mantığını anlamıyorum. Üstelik getiriliş biçimi de bir garip. İyi oynasa zarar, kötü oynasa zarar. Yüksek opsiyonlu kiralık genç futbolcu ve garanti para. Üstelik fon ve menajer olayları. Bence eldekileri ıslah etmek daha kolay bir yol dedim sadece.
Ayrıca şu zaman neredeydin bu zaman neredeydin diye abuk sorular sormayın lütfen. Ben şuan 30 yaşındayım ve aklım erdiğinden beri bu takımı her biçimde savunmuş, desteklemiş ve yeri geldiğinde takımın başarısı için eleştirmişimdir.
@antonidas hocam,
Sen de çok haklısın. Bu oyunculara talip yok gibi. Ama o da bizim hatamız. Bursa Zapoyu istiyordu orada iyi oynamıştı satmadık, sonra bizde oyanayamadı bedava gitti. Boboyu sene başı çok isteyen vardı, birkaç gol attı satmadık sene sonu formu çok düştü elimizde kaldı bedavaya gitti. Holoskoyu herkes istiyordu ama yüksek biz aldık. Biraz başarısız olunca hem yüksek maaşı hemde kadro fazlası nedeniyle hem oynatamadık hem de bu maaşı kimse veremediği için elimizde kalması muhtemel oldu. Aynı şey Fink ve diğierleri için de geçerli.
Misal Nobrenin FB dışında kariyeri yok. Biz bu oyuncuyu aldık 2006 yılında. 2008 de sözleşmesi biterken az biraz katkısı oldu diye hemen 2.2 milyon avro verdik 3 yıllık sözleşme imzaladık. Sonuç garanti para ve çok yüksek maaş. O nedenle kimseye de satamıyoruz. Bu birazda oyunculardan çok yönetimin iş bilmezliğinden kaynaklandı hep.
Tabata vs gibi adamlara 8 m, Holoskoya 5 m ve 2 futbolcu bonservis verirsen hep zarar etmen doğal. Avrupada 500 bine oynayan futbolcuya 3 yıl çarpı yıllı 2 milyon garanti para verirsen ve oyuncuyu oynatmazsan elinde kalması çok doğal. Ayrıca oyuncularımız pazarlamayı da bilmiyoruz.
Netice olarak burada bir beyin fırtınası yapıyoruz. Fikirlere saygı duyulmalı. Sen kadronda 15 abancıyla sezona girip maaşını kendin verip kurtulmaya veya kiralamaya çalışırsan elbettki herkes aynısını ister.
Ben kıyaslama yoluna gitmeyi uygun görmüyorum , demek istediğim temel futbol kurallarından yoksun bi futbolcunun beşiktaşa yakışmadığı . Artık aşalım böyle şeyleri . Türkiye'nin en önemli klüplerinden birinde oynama lüksün varsa bunu haketmen lazım ve farklılık yaratman lazım . Yoksa deli gibi koşan açık alan topçusu çok türkiye'de .
quote:
Orijinalden alıntı: dedeefendi_
@Lawagolem hocam Değişim açsından çok haklısın. Geçen sene bir değişim yaşandı ama eksik kaldı. Bu sene hala tam olarak tamamlayamadık bu değişimi. Hala eksikler var. Zaten bu eksikleri eleştiriyorum. Değişim faydalı yönde olmalı. Artık 2011 yılındayız ve bu takımda Avrupa başarısı görmek istiyorum. O yüzden bazı şeyleri şansa bırakmalarına ve kulübün maddi çıkmazda olmasına üzülüyorum.
quote:
Ben gitmesinler demiyorum arkadaşlar lütfen yanlış anlaşılmasın. Gitsinler. Takımdaki yeni yabancılar hariç hepsini gönderirim elimde olsa. Elimde olsa garanti paralara 3-5 yıllık sözleşme yerine maç başına ve sene opsiyonlu sözleşmeler yaparım. Ama çok paraya aldığımız adamları bedavaya verip yerine ne olduğu belli olmayan adamları getirmenin mantığını anlamıyorum. Üstelik getiriliş biçimi de bir garip. İyi oynasa zarar, kötü oynasa zarar. Yüksek opsiyonlu kiralık genç futbolcu ve garanti para. Üstelik fon ve menajer olayları. Bence eldekileri ıslah etmek daha kolay bir yol dedim sadece.
Ayrıca şu zaman neredeydin bu zaman neredeydin diye abuk sorular sormayın lütfen. Ben şuan 30 yaşındayım ve aklım erdiğinden beri bu takımı her biçimde savunmuş, desteklemiş ve yeri geldiğinde takımın başarısı için eleştirmişimdir.
@antonidas hocam,
Sen de çok haklısın. Bu oyunculara talip yok gibi. Ama o da bizim hatamız. Bursa Zapoyu istiyordu orada iyi oynamıştı satmadık, sonra bizde oyanayamadı bedava gitti. Boboyu sene başı çok isteyen vardı, birkaç gol attı satmadık sene sonu formu çok düştü elimizde kaldı bedavaya gitti. Holoskoyu herkes istiyordu ama yüksek biz aldık. Biraz başarısız olunca hem yüksek maaşı hemde kadro fazlası nedeniyle hem oynatamadık hem de bu maaşı kimse veremediği için elimizde kalması muhtemel oldu. Aynı şey Fink ve diğierleri için de geçerli.
Misal Nobrenin FB dışında kariyeri yok. Biz bu oyuncuyu aldık 2006 yılında. 2008 de sözleşmesi biterken az biraz katkısı oldu diye hemen 2.2 milyon avro verdik 3 yıllık sözleşme imzaladık. Sonuç garanti para ve çok yüksek maaş. O nedenle kimseye de satamıyoruz. Bu birazda oyunculardan çok yönetimin iş bilmezliğinden kaynaklandı hep.
Tabata vs gibi adamlara 8 m, Holoskoya 5 m ve 2 futbolcu bonservis verirsen hep zarar etmen doğal. Avrupada 500 bine oynayan futbolcuya 3 yıl çarpı yıllı 2 milyon garanti para verirsen ve oyuncuyu oynatmazsan elinde kalması çok doğal. Ayrıca oyuncularımız pazarlamayı da bilmiyoruz.
Netice olarak burada bir beyin fırtınası yapıyoruz. Fikirlere saygı duyulmalı. Sen kadronda 15 abancıyla sezona girip maaşını kendin verip kurtulmaya veya kiralamaya çalışırsan elbettki herkes aynısını ister.
Talip çıkmaması tamamen bizim hatamız. Çünkü etmicek oyunculara çok yüksek paralar veriyoruz. Mesela Fink yıllık 1,5; Holosko ise 1,8 alıyor. Oyunculara kötü demiyorum ama ikiside bu paraları hak eden oyuncular değil. E haliyle bizim haricimizde bu oyunculara bu paraları vericek bir klüp çıkmıyor, çünkü kabul etmek gerek; evet tek enayi bizi bu konuda Bi Sivok az alıyor bildiğim kadarıyla, ki o da bir satılık listesine konsun, eminim talibi çıkıcaktır. Ben hala Sivok'un ayrılmıcağını düşünüyorum. Takımda 5 stoper olucak, fazla gibi duruyo ama bu stoperlerden bazılarının, bazen beklerde oynatılıcağı göz önünde bulundurulduğunda bence az bile... Bildiğiniz gibi yer yer Toraman'ın sağ bek, Egemen ve Ersan'ın sol bek oynatılması konuşuluyor. Ayrıyetten geçen seneyede 4 stoperle başlamıştık, son dönemlerde artık yokluktan Aurelio'yu o bölgeye çektik. Bu sene önlemini alıp lige 5 stoperle başlanıcaktır. Fink, Tabata, Ferrari ve Holosko çıkarıldığında zaten 10 yabancımız var; Hilbert gönderilip yerine kaliteli bir sağ bek alınabilir veya Hilbert kalır ve o 10 yabancıyla lige başlanır.
"Hilbert gönderilip Holosko kalmalı mı ?" derseniz hayır derim. Hilbert'e hayran olduğumdan falan değil; Hilbert ve Holosko'nun oynadığı mevkiler düşünülürse; Hilbert bize daha çok gerekli. Holosko santrafor ve mevkisinde bir sürü oyuncu var, o bölgede başka bir oyuncuya ihtiyaç yok. Ama Hilbert sağ kanadın her bölgesinde oynayabilen bir oyuncu ve bu takımın ciddi derecede bir sağ beke ihtiyacı var. Tamam Hilbert mükemmel bir bek oyuncusu olmayabilir ama takımın ihtiyaçları düşünüldüğünde ve bu iki oyuncu göz önünde bulundurulduğunda Hilbert'in kalması daha mantıklı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme