Huzurlu bir forum için bu seferlik mesajlarınızı siliyorum. Devam ederseniz, ikinci sefere uyarı olmaz..
kusura bakma eyw bidaa olmıcak
aslinda bazen savundugumuz gorus ugruna yanlis kelimeler kulanip forumun amac disi kullanilmasina neden oloabiliyoruz daha dikkat etmek sart bu arada revolver usta sizin gibi degerli ve tecrubeli insanlara bu forum sayesinde ulasip sorunlarimiza cevap aliyoruz yurekten minetdariz iyiki varsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
aslinda bazen savundugumuz gorus ugruna yanlis kelimeler kulanip forumun amac disi kullanilmasina neden oloabiliyoruz daha dikkat etmek sart bu arada revolver usta sizin gibi degerli ve tecrubeli insanlara bu forum sayesinde ulasip sorunlarimiza cevap aliyoruz yurekten minetdariz iyiki varsiniz
BRAVO ARKADAŞLAR DH DE HERKEZ HATASININ FARKINA VARIR MESAJI VERDİNİZ
abi silin şu topici resil olduk yaf
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: serkangsk
Bu sadece amazonda işe yarıyo galiba! Türkiyede işe yarıyor diyen adam hiç görmedim çünkim
quote:
arkadasim sinek kovucuyu merakla yukletmistim acik havada bilen acayip ise yariyor ama biraz insani gicik eden bir ses cikariyor eger o sese dayanirim diyosan hemen yuklet maxi-cep.com da var - yi kaldirmayi unutma
arkadasim yalana borcummu var n90 da kullandim ve yuzde yuz performans gosterdi sinek icin yalanmi solicez isi gucu birakipda laflariniza dikkat edin adamin asabini bozmayin
Boz anam asabını boz! Çok gördük senin gibileri geçmiş olsun...
Arkadaşlar sizin uyguladığınız formül yanlış! Bu programı telefonlarda deniyosunuz bide n90da deneyin bakın nasıl canavar gibi çalışacak mered
bazı arkadaşlar bu forumu kendi egolarını tatmin için kullanıyor galiba ego tatmin yeri bura değil.... ben sadece bu programın işe yarayıp yaramadığını öğrenmek istemiştim ben birini yükledim ve işe yaramadı ama bunun 2-3 tane daha programının olduğunu okuduğum için foruma yazmıştım.
trimport kardesim yazdigim linklerdeki son cikan program adamlar garanti veriyolar ben onu denemedim sen bi dene calisiyosa haber ber pls
abi menyekleşmeyelim ya saçma bişi bu sinek kovmaz sinek çeker
bu programın işe yaradığını grmedim. bizzat denememe rağmen o gecenin sabahında sinekler tarafından talana uğramış bir şekilde uyandım. soluğu uygulama yöneticisinde aldım
Geyik oldu artık. Kapayalım da daha fazla kimse ceza almasın ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme