Şimdi Ara

sixaxis dualshock3 controller ile telefonumu birlestiremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yine bir sorunumu sizlerle paylasmak ve sadece sorun olmak ile karsinizdayim. Samsung s3 telefonum ile sixaxis ps3 kolumu sixaxis Controller ile bluetooth sayesinde sanirsam birlestirmeye calisiyorum kablolarla birlestiriyorum çalışıyor fakat is yuklemeye gelince aynen istenilen sekilde yapiyorum ama bluetooth kodu gelmiyor ne yapmam lazım arkadaşlar bu çok önemli benim için simdiden tesekkurler detay lazim ise verebilirim..
     sixaxis dualshock3 controller ile telefonumu birlestiremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Root isteyen bir uygulama bu yüzden çalışmıyor sizin telde.S3 için kolay root yöntemi olması lazım ana konusunda sorun söylerler zaten.

Bir de şöyle deneyin.Ayarlar»bluetooth dan bluetooth unuzu açın.Sonra ps3 kolunu otg kablosu ile telefona bağlayıp ps tuşuna basın.Telefonda bluetooth kısmında ps3 kolu görünüyorsa ve eşleniyor yazıyorsa biraz bekleyin.Yok ps butonuna bastığınız halde eşleniyor yazmıyorsa cihazlar listesinde ps3 kolu görünmüyorsa mecbur root edip sixaxis controller uygulaması ile denemelisiniz.Kolay root yöntemi garantiden çıkarmıyordu galiba konusunda zaten söylerseniz yardımcı olacaklardır.
  • Teşekkürler bende öyle yaptım zaten odin diye bi programdı sanırım bu şekilde bağladım ve çok memnunum çok daha güzel oynanıyor oyunlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.