Şimdi Ara

SixtySeven Logos Ardream..Girmeyen Kalmasın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
15.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HeLaL oLsun.. Taktiklerin neler merak ettim doğrusu..
  • Karusa dön Volkriyi cıkar gez harika duruyor.Ayrıca deli upgrade yapıosun benim en fazla bastıqım item raptor reb+7 oldu
  • Senin Gibi Bir Oyuncuyu İlk Defa Gördüm.Maşallah Helal Olsun.
    Keşke Herkez Senin Gibi Olsa...
    Bir Gün O İtemlerden İnş Benimde Olurda Bende Oynarım
    Neyse Sana Ardreamda Güzel Pklar Helal Olsun Böyle Devam Et
    Bu Arada Bu İtemler İçin Ytl Harcadın Mı ? Harcadıysan Ne Kadar Merak Ettimde Söylermisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LizOzOM -- 29 Mart 2008; 11:13:13 >
  • Bukadar güzel video ve + basan birini daha önce görmedim başarılarının devamını dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: LizOzOM

Senin Gibi Bir Oyuncuyu İlk Defa Gördüm.Maşallah Helal Olsun.
    Keşke Herkez Senin Gibi Olsa...
    Bir Gün O İtemlerden İnş Benimde Olurda Bende Oynarım
    Neyse Sana Ardreamda Güzel Pklar Helal Olsun Böyle Devam Et
    Bu Arada Bu İtemler İçin Ytl Harcadın Mı ? Harcadıysan Ne Kadar Merak Ettimde Söylermisin ?

Kanka Bizim de Böyle Charımız Olsa Ahh

• Adam aşmış upgrade olayını tabi götürecek parayı logos gibi alt düzey bir serverda 80 lvl lerde olmayan itemlerin var helal olsun kendin basıp kullanmak gibisi yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Katokita__

Karusa dön Volkriyi cıkar gez harika duruyor.Ayrıca deli upgrade yapıosun benim en fazla bastıqım item raptor reb+7 oldu

Evet Bencede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _iSTANBUL_1453_ -- 29 Mart 2008; 17:49:28 >
  • yorumlar için saolun imageshackda sorun oldugu ıcın resımler acılmıyor duzelır yakında
  • çok güzel ya
    item basma videolarını pk videosundan daha çok sevdim hatta

bir de soru sormak istiyorum: rasgele zamanlarda mı item basmayı deniyorsun yoksa bakımdan sonra mı basıyosun ?
    l1'de mi asıyosun alt serverlarda mı basıyosun, teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 30 Mart 2008; 21:05:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwner

çok güzel ya

bir de soru sormak istiyorum: rasgele zamanlarda mı item basmayı deniyorsun yoksa bakımdan sonra mı basıyosun ?

zamanı yok ıtemlerı ne zaman hazırlarsam o zaman basıyorum. genelde logos 1 de basıyorum. ara sıra da 2 ye giriyorum belli olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: StrongDaqqers

quote:

Orjinalden alıntı: pwner

çok güzel ya

zamanı yok ıtemlerı ne zaman hazırlarsam o zaman basıyorum. genelde logos 1 de basıyorum. ara sıra da 2 ye giriyorum belli olmuyor

hmm, valla biz işi mi bilmiyoruz yoksa şans mı yoktur anlamıyorum 30-40 tane +7 cleaver +7fp karışık içinden 1 tane bile +8 çıkaramadım. Bi daha da anvil'e yaklaşmadım. Yeni banyo yapmıştım üstelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 30 Mart 2008; 21:43:54 >

• vay be bizim zamanda bir tutuklu kalmış ilklerden ss lerin birinde gördüm sanada helal ne diyelim :D
  • helal olsun nediyim bu itemlerin üstüne fazla konuşulmaz
  • yenisini koymayı düşünmüyom diyo.koyamazsın çünkü o char senin değil
  • hLL olsun diyecek fazla bişi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

yenisini koymayı düşünmüyom diyo.koyamazsın çünkü o char senin değil

17 :00 -20 :00 arasında bi saat söyle logosa gir benimmiymis gorursun o zaman. senin gibi bişey bildigini sananlara her forumda söylediğim klasik laflarım var ama bu forumuda kirletmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrongDaqqers -- 1 Nisan 2008; 19:16:09 >
  • Deişik ßi Tabir oLAcak Ama Dostum Sen Psikopatsın Manyak İtemLer. ßaşkasının +8e ßasmasından Daha kolay +9 a Basıyosun hLL. olsun Charına inş. ßişi olmas GüLe güLe oyna
  • Sixty seni unutanları bilmemde bu aralar ardream de pek takılmıyosun ondan olabilir (bu arada orda bende pot koymuştum resimdede var çaktırma)
  • Hey gidi eski günler kim unutur seni unutanda yok :) oyun oyun olsada oynasan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.