2009 model fiyat listesi çıkmış, benim araba 34600 den, 37500 e çıkmış sp ve metalik rengide ekleyince 39500 ediyor fiyat,
Mustafa ekle gitsin resimleri
Bence astra'nın sedanı hatchback'inden daha güzel görünüyor. Evvelsi gün siyah astra sedan gördüm hakkaten çok şık ve baktıran bir araç.
quote:
Orjinalden alıntı: CYBORG00TR
Mustafa ekle gitsin resimleri
yok abi eklemem Allah muhafaza bişey olur durduk yere size yüklemeyim suçu
quote:
Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin
resim koymaktan vaz geçtim arkadaşlar, nazar değiyormuş, ben korkarım nazardan,
bu film işi kaça maloluyor, birde xenon yakın zamanda yaptıran yada istanbulda yer tavsiye edecek varmı?
xenon takınca garantin bozulmuyor mu ben mi yanlış biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: tourneo
quote:
Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin
resim koymaktan vaz geçtim arkadaşlar, nazar değiyormuş, ben korkarım nazardan,
bu film işi kaça maloluyor, birde xenon yakın zamanda yaptıran yada istanbulda yer tavsiye edecek varmı?
xenon takınca garantin bozulmuyor mu ben mi yanlış biliyorum
yasakmış zaten hem film hemde xenon, vaz geçtim onlardanda polislerle uğraşamam...
simsiyah yapmazsanız polisler cok takmıyor icerisi göründükce problem yok xenon garantiyi bozmaz benimkide yetkili serviste takıldı 2 yıl garantili 1kere yanıp sönüyordu sorgusuz sualsiz değişti o da problem cıkarmadı
quote:
Orjinalden alıntı: VectrAirliness
simsiyah yapmazsanız polisler cok takmıyor icerisi göründükce problem yok xenon garantiyi bozmaz benimkide yetkili serviste takıldı 2 yıl garantili 1kere yanıp sönüyordu sorgusuz sualsiz değişti o da problem cıkarmadı
dostum şimdi seninki 2008 mi yoksa 2009 mu geçti ruhsata onu merak ettim.....
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Güzel araba en azından tasaruflu.Zaman bütçe zamanı.
quote:
Orjinalden alıntı: astra-Elegance
dostum şimdi seninki 2008 mi yoksa 2009 mu geçti ruhsata onu merak ettim.....
2008 olarak geçti, zaten kampanya 2008 içindi, aynı arabanın 2009 u bana 39bin olacaktı, vergi levham olduğu için, yoksa 39500...
quote:
quote:
310 lira kdv dahil (h1,h3,h7 vs hepsi) balıkesir-edremit tınaz dısardan alma+montaj ne kadara geliyor ? cok fark yoktur heralde
quote:
quote:
quote: