Şimdi Ara

Siyah Beyaz yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aktif kullanacağım daha önce elimde HP nin kartuşlu bir yazıcısı vardı hiç memnun kalmadım sürekli kartuşu dondu kullanmadan çöpe attık.Fiyat sınırlaması koymuyorum ama ne kadar ucuz olursa benim için o kadar iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diş Fırçası -- 19 Temmuz 2019; 20:41:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aylık kaç sayfa basıcaksınız ? hıza ihtiyaç varmı ? hepsi bir aradamı yoksa sadece yazıcımı arıyorsunuz , renkli gereklimi vs gibi biraz bilgi verirseniz bu şekilde tavsiye vermesi mümkün değil
  • onursumer kullanıcısına yanıt
    Hıza gerek yok başka herhangi bir fonksiyona da gerek yok.Aylık ortalama 300-400 sayfa civarı çıktı alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon Lpb6030 alabilirisn hocam. Pahalı geldiyse 85a toner kullanan ikinci el lazer hp ve canon yazıcılara bak.
  • Bende Samsung ML1610 var, 2007'de aldım. Daha ne servise gitti ne kartuşu değişti, daha bu sene içerisinde silik basmaya başladı ancak önemli bir şey bastırmadığım için umursamadan devam ediyorum. Lazer yazıcılardan şaşma hocam mürekkepli yazıcılar gerçekten baş ağrıtıyor.
  • şuan sıfır alabiliceğin en mantıklı

Canon 6030 bolca muadil bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diş Fırçası

Hıza gerek yok başka herhangi bir fonksiyona da gerek yok.Aylık ortalama 300-400 sayfa civarı çıktı alacağım.
    Eğer yazıcıyı düzenli kullanacaksanız ki öyle görünüyor Epson tanklı yazıcı öneriyorum. Yazıcının fiyatı kadar çıktı maliyeti de önemli, Epson tanklı yazıcıların çıktı maliyeti muadil mürekkep kullanılması durumunda lazer yazıcıların çıktı maliyeti ile kıyaslandırılamayacak kadar düşüktür.

Epson 140 mililitre mürekkep ile 6000 sayfa çıktı alabilirsiniz diyor.
    Ortalama bir litrelik (1000 mililitre) Epson muadil mürekkep kargo dahil 50TL. Bu durumda 1 litre mürekkeple 1000/140x6000=42857 sayfa basarsınız ve sayfa başı mürekkep maliyeti 50/42857=0,00117 TL oluyor. Yani 1000 sayfa çıktının mürekkep maliyeti 1,17 TL. Hadi sizin sayfalarınız çok dolu olsun maliyeti iki katına çıkarın , 1000 sayfa çıktının mürekkep maliyeti 2,34 TL olsun.

Elimdeki M105 tek fonksiyonlu yazıcı ile 107000 ve M200 çok fonksiyonlu yazıcı ile de 127000 çıktı almış durumdayım. Her iki yazıcı da bir kere bile olsun servise gitmedi,sıfır sorun. Bu modeller dakikada en az 11 sayfa basıyor. Bu değer tam dolu sayfa için tecrübe ettiğim gerçek değerdir.

Bu yazıcılarla kartuş dolumu,toner dolumu, cip sorunları gibi sıkıntılarınız olmaz. Mürekkebiniz azalınca tanka şişedeki mürekkebi boşaltırsınız hepsi bu. Ayrıca bu yazıcılar lazer yazıcılar gibi ısıya dayalı bir çalışma gerektirmediğinden çok daha az elektrik harcadığı gibi, lazer yazıcılardaki ısınmadan dolayı kağıdın şeklinde ve yapısında bozulmalarla karşılaşılmaz ve ısınmayı dert etmeden yazıcıyı saatlerce çalıştırabilirsiniz.

Bendeki modeller eski modeller, Epson şimdi daha hızlı ve geliştirilmiş özelliklere sahip yeni modelleri piyasaya sürüyor, ilgilenenler için yeni modeller burda:

Bu yeni modellerin, özellikle de M31xx serisinin lazer yazıcılara ciddi rakip olacağını tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 22 Temmuz 2019; 11:30:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yazıcı siyah beyaz yazmıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.