Forumda sorunuma benzer bir konu ile karşılaşmama rağmen çözümü bulamadım ve bu yuzden yenı konu actım.
Pc'imde ubuntu ve wındows aynı anda kuruluydu.Ubuntu da ıphone baglantısı ıcın cesıtlı yuklemeler yaptıktan sonra bılgısayarı yenıden baslattım ve olanlar oldu.Acer logosundan sonra cok kısa bır sure hata yazısı verıyor fakat tam olarak okuyamıyorum daha sonra sıyah ekranda beyaz cızgıler olusuyor.Normalde bu sırada hangı ısletım sıstemının acılacagını soran menu olurdu.Alt F10 yapıp recoveriye girmeye calıstım bu sefer yıne ekranda cızgıler var fakat farklı stılde ve farklı konumda. Sorunun donanımsal olduguna ınanmıyorum.Formatlarsam duzelecegıne ınanıyorum ancak dosyaları yedeklemedıgım ıcın ve orjınal wındowsu kaybetmemek ıcın bu secenegı son alternatıf olarak goruyorum.Bu arada recovery bolumunu hard dıskten sılmedım yanı hala oralarda bır yerde.
sorun GRUB'dan kaynaklanmış.Onu yeniden kurdum ve problem düzeldi. Teşekkürler :)
Videoyu yüklemişsiniz ancak haberdar et özelliğini kullanmadığınız için benim bunlardan haberim olmamış. Gerçi sıkıntınız çözülmüş ancak bir daha ki sefere başınıza gelecek olursa aklınızın bir köşesinde bulunsun. Haberdar et demez iseniz size yardım için tekrar aynı sayfaya gelme şansı çok düşük olacaktır. Geçmiş olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme