Normalde çok kisa surede açiliyordu hiçbir sorunu yoktu ama disk çok dolu diye format atmak istemiştim. ama bilgisizdim windowsun usb siz kendi format yerini denedim bazi dosyalar eksik dedi .Ben de onun ustune kurtarma menusunden(şu mavi yerden)denedim uzun süre bomboş ayni mavi ekranda Kaldi ben de kapadim.Açmaya çaliştiğimd marka logosunda kaldi.Ben temiz bir format belki bu yaptiğim ahmakligi duzeltir dedim gidip a101 den 16 gb bi usb aldim icine mbr gpt bakmadan win 10 kurdum boot menusunden usb secip baslattim ama format baslamadi direk pc normal bir sekilde basladi.böyle acildigini kesfedince artik boot menusunden hard diski secerek baslatmaya karar verdim her seferinde pc 15 20 dk boyunca siyah ekranda kalip sonra sorunsuz bir şekilde açiliyor oyunlarda donma kasma yok yukleme silmede sorun yok ama 25 dk da aciliyor.ben de hard diskle belki alakasi vardir diye usb ile baslattim ubuntu kurarak yine 20 dk da siyah ekrandan sonra format arayuzune ulastim oradan hard diskle alakasi olmayacaği cikarimina vardim Önerebileceğiniz başka bir yol var mi |
Bildirim