Şimdi Ara

Siyah iPhone 5s 16 GB 11 Ekim'de BİMDE! 2299 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar dün akşam gördüm. Le ürünleriyle dalga konusu yaptığımız Bim operatörlerden de önce 5s getiriyor :) bence fiyatıda gayet makul şu anki piyasaya göre. Bilmek istersiniz diye düşündüm :)
     Siyah iPhone 5s 16 GB 11 Ekim'de BİMDE! 2299 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaqabondx -- 9 Ekim 2013; 13:04:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• süper millet yurtdışı çihaza bu fiyatı istiyor tebrik ediyorum bim i uygun girsinki cihaz alınabilir olsun kimse kimseyi enayi yerine koymasın
  • Komik olan resimdeki 5s değil 5 :) ios 6 yüklü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasteR

Komik olan resimdeki 5s değil 5 :) ios 6 yüklü :)

Ahaha aynen ya ona dikkat etmemiştim hiç :D 5s diye 5 getirmesinler kafam karıştı şimdi bak :D

• yok anasının gözü ya. muhtemelen gelecek olan 5s tir ama garanti koşulları nasıl olur ki bunun. kasiyere mi götürecez bişe olunca
  • Helal olsun diyorum altin rengi gelirse almayi dusunuyorum fiyat normal

• Biphone 5s

• quote:

Orijinalden alıntı: apple_boy

yok anasının gözü ya. muhtemelen gelecek olan 5s tir ama garanti koşulları nasıl olur ki bunun. kasiyere mi götürecez bişe olunca

Fişi ile getirince iade alıyorlarmış =)
  • Kaç tane stokları vardır acaba,bunu almak isteyenler bence geceden kapının önünde kamp kurmalı,ya da bim de yakını olanlar zaten almıştır telefonu kalmamıştır bile,ama enteresan güzel bir olay,bim çıtayı baya yükseltmiş
  • Bu apple ürünleri de bütün firmalara ekmek çıkardı, millet apple ürünleriyle ikinci el piyasasında veya spot ürünler getirip satarak, onu da geçtim saçma sapan firmalar kurulup satış yapanlar köşeyi döndü
  • IOS 6 yuklu ama telefon 5S Home tuşundan belli oluyor.. O degil de nerden aldin diye soran oldugunda Bim dersek olusabilecek makarayi simdiden tahmin edebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 9 Ekim 2013; 14:01:21 >
  • Bim e kadar düştü Applelar Bim telefonu Bimfone yada Lefone
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.