Siyah kanlar bosalır bedenimden Siyah kabuslar uyandırır sabahlara Siyah sözlerin yakar beni Siyah gözlerin çakar kibriti
Siyah gozyasları akar gülüsümden Siyah duvarlarla kaplanır yalnızlıgım Siyah aynamda bakar yüzüme gözlerin Siyah denizlerde bogulur ruhum Siyah bıcaklara uzanır boynum Siyah bir ilmek bekler bu yürek
Siyah bir umut ararım her seferinde Siyah bi gülücük beklerim dudaklarında Siyah hersey siyah seninle Siyah günesle kavrulur bu ten Siyah mehtaplari izler sessizce
Halbuki senden önce siyah nedir bilmez aydınlık diyarlardadır bu can Ama karanlık kaplamıstır senle bu sehri Aydınlıga hasrettir gökyüzü Ağaçlar yeşile denizler maviye hasret
Yarınlarda siyaha gebe Al ne istiyorsan o olsun Yeterki bitsin bu işkence Yeterki bitsin bu siyah gece...
by vespago
güncel...
şiirseverler yorumlarınızı bekliyorum
Güzel şiirmiş bence sonu çok güzel olmuş özellikle devamını bekleriz...
Güzel olmuş tebrikler..
Ama "Siyah" kelimesini bazı yerlerde devrik cümle kurarak kullansaydın bence daha güzel kafiye oluşurdu. Ben ki şiirin yazıldıktan sonra değiştirilmemesi taraftarıyım. o an duygular nasıl çıkmışsa öyle kalmalı die düşünüyorum.. bu sadece bi eleştri
Biraz karamsar bir şiir olmuş bence içim sıkıldı
quote:
Orjinalden alıntı: AXU
Biraz karamsar bir şiir olmuş bence içim sıkıldı
Birazı fazla kaçmış hocam yazı siyah ismi siyah her cümle siyahla başlıyo karamsarlıkta son nokta :) ama düşünceleri güzel dile getirşmiş bence