Bulursan bana da söyle:) Bunun uzun vadeli çözümü Sabun + nemlendirici < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SİYAH NOKTA VE GÖZENEKLERE KARŞI NE YAPABİLİRİM? (3. sayfa)
-
-
duştan sonra da aynısını yapabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: StalkerReborn
duştan sonra da aynısını yapabilirhocam surattaki gözenekler zaten açık noktalar çitilemek daha fena yapmasın
genelde sıkılaştırmak için yapılıyor maskeler tonikler gül suları falan
-
Siyah noktalar için bilmem ama gözeneklerin ufalması için zantis sabun önerebilirim. Sivilceden siyah noktaya her derde deva sabun.
www.dreashop.comZantis - Kükürt, Salisilik Asit ve Glikolik Asitli Sivilce Sabunuhttps://www.dreashop.com/urun/dr-ea-zantis-kukurt-salisilik-asit-ve-glikolik-asitli-sabun-80-g -
Her sabah siyah nokta karşıtı temizleme jeli ile yika sonra tonikle. sonra nemlendirici kullan mutlaka. Duştan sonra gozenek sikilastirici siyah nokta karşıtı maskeler var onlardan yap gözenekleri açıkken cildini temiz tutarsan düzelecektir. Gratis Watsons da çok maske çeşidi var arada bir kil maskesi de yapmanı öneririm . Bu arkadaşların attığı sabunlar vs cilt tipine uygun değilse hikaye daha da kötü yapar. Önemli olan dediğim gibi düzgün cilt bakımı ve temiz tutmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxdrp -- 27 Eylül 2021; 21:44:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cidden ise yarar mi kesinquote:
Orijinalden alıntı: eviltrSiyah noktalar için bilmem ama gözeneklerin ufalması için zantis sabun önerebilirim. Sivilceden siyah noktaya her derde deva sabun.
www.dreashop.comZantis - Kükürt, Salisilik Asit ve Glikolik Asitli Sivilce Sabunuhttps://www.dreashop.com/urun/dr-ea-zantis-kukurt-salisilik-asit-ve-glikolik-asitli-sabun-80-g
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hangi markalara yönelmeliyimquote:
Orijinalden alıntı: xxdrp
Her sabah siyah nokta karşıtı temizleme jeli ile yika sonra tonikle. sonra nemlendirici kullan mutlaka. Duştan sonra gozenek sikilastirici siyah nokta karşıtı maskeler var onlardan yap gözenekleri açıkken cildini temiz tutarsan düzelecektir. Gratis Watsons da çok maske çeşidi var arada bir kil maskesi de yapmanı öneririm . Bu arkadaşların attığı sabunlar vs cilt tipine uygun değilse hikaye daha da kötü yapar. Önemli olan dediğim gibi düzgün cilt bakımı ve temiz tutmak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yuz kesesi deneyebilirsin hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bioderma veya la roche yüz temizleme jeli , bioderma nemlendirici cilt tipine göre. Garnierin nemlendirici maskeleri kullanabilirsin. Loreal parasını saf kıl siyah nokta karşıtı maskesi var onu alabilirsin. Dermokilin kıl maskeleri güzel. Bir de ben fırça kullanıyorum ciltteki pürüzleri azaltıyor tavsiye ederim.
Saol kralquote:
Orijinalden alıntı: xxdrpBioderma veya la roche yüz temizleme jeli , bioderma nemlendirici cilt tipine göre. Garnierin nemlendirici maskeleri kullanabilirsin. Loreal parasını saf kıl siyah nokta karşıtı maskesi var onu alabilirsin. Dermokilin kıl maskeleri güzel. Bir de ben fırça kullanıyorum ciltteki pürüzleri azaltıyor tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne demekk
doa kozmetik üzerinden serumlara bakabilirsiniz ürünler gerçekten çok ucuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X