Şimdi Ara

Siyah Renk Araba ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
19.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • siyah aracın iyi yönleride var.örneğin;çizildiği zaman rötüş+zımpara+polisaj ile boyatmaya gerek kalmadan süper bir sonuç elde ediliyor.ayrıca boyama durumunda ton farkı olmadan boyanabilen bir renk
  • öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullan siyah yada füme başka secenek yok demişsin boya solma güneş yanıgı yazın ısıyı tutması vs. iki renkte aynı sayılır başka seçenek yoksa ucuz olanı tercih edin derim metalik boyada fark vardır daha cok para verirsin lokal boya yaptırmak durumunda kalırsan renk uyumu zordur ama satarken artı özelliktir
  • aracım sedefli siyah ve evet cidden güzel duruyor opak olsa muhtemelen almazdım yazları yandığı doğrudur ancak kışları güneşe çıkıldığında hem arabanız ısınır yakıt tüketimini azaltır:) tabi yazlarıda artırır:))
    orta koyulukta cam filmi şart yoksa yazın klimaya biraz fazla yüklenmek zorunda kalınıyor. bakımı zor, 6 ayda bir boya koruma yaptırmak lazım fırça görmemesi lazım yoksa kılcal çiziklerden geçilmiyor.
    ve mutlaka iyi yerlerde yıkanması gerekiyor. tekrar kullanılan süngerde çiziklere sebep oluyor. sonax formelden aşşağısı kurtarmıyor yani masraflı
    bunlarda yetmezmiş gibi siyah araçlar açık renk iç döşeme ile kombinleniyor bu da en azından 3-4 ayda bir detaylı temizlik demek oluyor.
    bunların hepsini yaparsan siyah araç bir çok diğer renk araca göre çok daha uzun süre göz kamaştırır.

• Siyah illet bi renktir. Bi tarafını silerken sildiğin öbür taraf tozlanır.
    Ancak şöyle temiz bi cila atıp cilalı şampuanla yıkayıp karşısına geçince tüm emeklerime değer dersiniz. Denedim biliyorum
  • Metalik siyah bir opel astra almayı düşünüyorum.metalik siyah mat siyaha göre daha avantajlı olur mu arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rpedriel84

Metalik siyah bir opel astra almayı düşünüyorum.metalik siyah mat siyaha göre daha avantajlı olur mu arkadaşlar?

Bence olur.

Kaliforniya'da bir emisyon yasası çıktı, siyah arabalarda klima kullanımı %2 mi yoksa %10'a kadar mı... neyse, daha çok diye ek vergi getirdiler. Opak siyahlar ve koyu mat renkler içindi. Metalik siyah denilen renkler de bundan sonra çıktı. Metalik siyahlar bu ek emisyon vergi kapsamına girmiyor.
  • Metalik yıldız siyah Fluence, derin siyah Jetta araçlar var bizde ve amcamda/kuzenimde. Gündüz led farlar ile birlikte mükemmel bir görüntü oluşuyor. Camlarda aynı şekil simsiyah, koltuklar deri döşeme. Garajda durduğu sürece pek toz almıyor benim araç ama dışarda durduğu zaman berbat.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.