Şimdi Ara

siyah rujjjj!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • siyah ruj en az siyah oje kadar iğrenç bence, tabi zevk ve tarz meselesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

Adı üstüne velet...Güzellikle açıklanması gereken şeyleri güzellikle açıklıyorum Sanctus Diavolos...Örneğin Sinema-Muzikte'ki kadirguven'e neyi güzellikle açıklayabilirsin sen?

enda fake kullanıcı aldın ve gerçek kullanıcı adınla buraya mesaj atarak büyük bir hata yaptın.Kötü bir durum olsa gerek..Gerçek kullanıcı adıyla ne diye soramaz insanlar soruları anlamıyorum...Şikayet edildin.

metalnotdead,endayı yakından tanırım
    yanlışlıkla yanlış kullanıcı adıyla giriş yaptı ve forumu çok kullanmadığı için bana sordu ve bende msjı nasıl silebileceğini anlattım o da sildi,yani fake kullanıcı gibi bi durum yok,zaten sonra kendi kullanıcı adıyla msjı yeniden yazdı
    ayrıca bu kadar tepki göstermemin sebebi de enda nın siyah ruju hiçbir şey için değil sadece hoşuna gittiği için soruyor olması(tabi forumdaki birçok abazan arkadaş kim bilir neler düşündü)
    yani özenti bi insan değil kendisi,evet enda metal dinliyor ama siyah ruj istemesinin bununla bi alakası yok zaten bununla bi alakası olsa kendisine ilk tepki gösterecek kişi ben olurdum
    uzun lafın kısası,endayı kadirgüven gibi biri olarak görme
    gerçekten ne yaptığını bilen kendine has bi insandır

Forum yöneticilerine de belirtinde kapatmasınlar o zaman kullanıcı adını.endayı veyahut bir başkasını başka biri olarak görmüyorum,zaten bu konudaki ilk mesajım birilerine birşeyler anlatma amaçlı değildi,benim mesajımdan hariç birçok kişinin mesajı da konuyla uzaktan yakından alakasız.Bu kadar büyütmenin anlamı yoktu.

• quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

Forum yöneticilerine de belirtinde kapatmasınlar o zaman kullanıcı adını.endayı veyahut bir başkasını başka biri olarak görmüyorum,zaten bu konudaki ilk mesajım birilerine birşeyler anlatma amaçlı değildi,benim mesajımdan hariç birçok kişinin mesajı da konuyla uzaktan yakından alakasız.Bu kadar büyütmenin anlamı yoktu.

evet belki ben büyüttüm ancak yazdığın mesajda,açıkçası pek hoş değildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Orjinalden alıntı: suree

demek sizde reha muhtarla çok ilgilisinizki bi cümleyle ondan bişiler kaptığımı anladınız.

reha muhtarla pek ilgili değilimdir ama kendisinin siyah giyip siyah malzemeler kullanan herkesi satanist olarak damgalamak gibi "beyinsizce" düşüncelerini iyi bilirim

kardeşim ben siyah ruju satanistçe görüyosam bu seni ilgilendirmez benimde beyinsiz olduğumu kanıtlamaz konuşmalarımıza dikkat edelim lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.