Şimdi Ara

Siyah ve gold iphone 6 aldim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gold kesinlikle almayı düşünmüyordum fakat fikrim biraz gold a da gitti bilmiyorum silver büyük ekranda güzel durmuş gibi geldi i6 da.Enkran büyük oldugu için samsung gibi durmuş uzaktan siyah olan fakat siyahda çok şık duruyor en iyisi görüpte karar vermek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus çok büyük ele oturmasını bırak kavrayamıyorsun bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

Öncelikle hayırlı olsun bende silver almayı düşünüyordum fakat resimlere ve izlediğim videolara baktıktan sonra gray space almaya karar verdim i6 da çok iyi durmuş. Ama bi yanımda silver diyor ekran açık olduğu zaman siyahtan daha iyi gözüküyor içerikler menüler vb ama siyahta ise ekran kapalı olduğu zaman bütün heryer kararıyor ekranla üst ve alt kısımlar birleşiyor gibi duruyor ve home tuşu da siyah olduğu için ön tarafta heryer siyah oluyor ve çok hoş bir görüntü çıkıyor ortaya.i5 beyaz var şuanda fakat daha sonra baktım ki siyah 5s çok iyi duruyor home tuşuna parmak izi geldikten sonra. Dediğim gibi siz ne düşünüyorsunuz gerçekte silver nasıl ?

Tamamen aynı düşüncedeyim önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 26 Eylül 2014; 17:30:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.