Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SİYAH XBOX ONE S GAMEPAD(BLUETOOTHLU VERSİYON/PC) + HEDİYE 2 BATARYALI ŞARJ KİTİ+BLUETOOUTH ALICI Satın Al 25 Şubat 2019 14:25 1 1 SİYAH XBOX ONE S GAMEPAD(BLUETOOTHLU VERSİYON/PC) + HEDİYE 2 BATARYALI ŞARJ KİTİ+BLUETOOUTH ALICI Ürünlerin ilk sahibiyim sıfır aldım artık kullanmak istemiyorum.Bu yüzden satılıktır.PAZARLIK YOK...!ŞARJ KİTİ VE BLUETOOTH ALICISI=150 TL ZATENGamepad windows pc destekler her oyunu oynatır.Hediye olarak vereceğim bluetooth usb alıcıyı kasanıza takın yeter ekstra bir işleme bağlantıya gerek yoktur.Şarj kitinde 2 batarya var. Kendi şarj kablosuyla bataryalar şarj olur.İster gamepadi kite yerleştirin şarjı dolsun, isterseniz direk usb kablosunu boştaki bataryaya takın farketmez. Dolan pili gamepade takar boşta ki pilide şarj edip devir daim yapabilirsiniz. Ben öyle oynuyordum şarj dolsun diye beklemiyordum.Kutusu ıvırı zıvırı vardır. Herhangi bir sıkıntısı yoktur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Esenler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK 2 ADET MONİTÖR KLAVYE DAHİL OFİS PC [SATILDI] SATILIK XBOX SERİES S- TEMİZ-KUTULU [SATILDI] 1550tl-KUTULU-Gigabyte H110 Anakart + İntel G3930 + 4 GB Ram- [SATILDI] 4000TL-Tüm içerikleriyle Corsair HX 1000 Platinum