Şimdi Ara

SİYAH XBOX ONE S GAMEPAD(BLUETOOTHLU VERSİYON/PC) + HEDİYE 2 BATARYALI ŞARJ KİTİ+BLUETOOUTH ALICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SİYAH XBOX ONE S GAMEPAD(BLUETOOTHLU VERSİYON/PC) + HEDİYE 2 BATARYALI ŞARJ KİTİ+BLUETOOUTH ALICI
    Ürünlerin ilk sahibiyim sıfır aldım artık kullanmak istemiyorum.Bu yüzden satılıktır.

PAZARLIK YOK...!
    ŞARJ KİTİ VE BLUETOOTH ALICISI=150 TL ZATEN

Gamepad windows pc destekler her oyunu oynatır.Hediye olarak vereceğim bluetooth usb alıcıyı kasanıza takın yeter ekstra bir işleme bağlantıya gerek yoktur.

Şarj kitinde 2 batarya var. Kendi şarj kablosuyla bataryalar şarj olur.İster gamepadi kite yerleştirin şarjı dolsun, isterseniz direk usb kablosunu boştaki bataryaya takın farketmez. Dolan pili gamepade takar boşta ki pilide şarj edip devir daim yapabilirsiniz. Ben öyle oynuyordum şarj dolsun diye beklemiyordum.

Kutusu ıvırı zıvırı vardır. Herhangi bir sıkıntısı yoktur.

SİYAH XBOX ONE S GAMEPAD(BLUETOOTHLU VERSİYON/PC) + HEDİYE 2 BATARYALI ŞARJ KİTİ+BLUETOOUTH ALICISİYAH XBOX ONE S GAMEPAD(BLUETOOTHLU VERSİYON/PC) + HEDİYE 2 BATARYALI ŞARJ KİTİ+BLUETOOUTH ALICI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Esenler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.