Şimdi Ara

Siyahi Ten Rengi Nasıl Oluşuyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zencilerin Derilerinde Daha Fazla Melanin Bulunur Bu yüzden bir beyaz tenliye göre daha dirençlidir daha uzun süre koşabilir daha geç yorulur bu yüzden zenciler çoğu spor dalında birincidir bkz:kendimden biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacci Emmi

bir insan yaşadığı ortama uyum sağlamak zorundadır aksi halde ölür

bu diğer canlılar içinde geçerli mamutların tüy döküp değişik coğrafyalara ayrılması gibi birşey bu olay

insanlar dünyanın 4 biryanına yayıldığı için insan türü görmek fazladır buna genellikle kültür deriz

zencilik yani siyahilik olayı aşırı güneş yüzü görme sonucu vücudun ortama uyum sağlamak zorunda kalması=modifikasyon

umarım yardımcı olmuşumdur

Modifikasyon gene aktarılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güneş
  • Yalnız gençler farkettiyseniz amerikadaki zenciler beyaza daha yakın bir tonda. Oraya ilk giden afrikalılar bildiğin siyah iken şimdikiler bir sütlü çikolata rengindeler
  • Amerika'daki zenciler neden beyazlaşmıyor ?
  • Ten rengi melaninle alakalıdır. Bunada coğrafya iklim şartları etki ediyor.
    Bir zenciyi doğduktan sonra soğuk bir ülkede 15 20 yıl kadar yaşarsa yine zenci olur ama ten renginde açılma olabilir ama tamamen beyaz olması beklenemez ama onun torunları orada yaşamaya devam ederse beyaz tenli olabilirler.Tabi bu yüzyıllar alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masquerade89 -- 26 Ocak 2014; 3:33:22 >
  • Bundan milyon yıl önce bütün homo sapienler siyah ten rengine sahipti.Açık ten, güneş ışınları geçirdiğinden ve güneş ışınlarına dayanamadığından, elendi.Daha sonra, Homo sapienler Afrika'dan göç edince iklime bağlı olarak tenleri açıklaştı.Bu sefer koyu ten elendi, çünkü beyaz ten daha fazla D vitamini üretebiliyordu.Buna bağlı olarak açık ten ortaya çıktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • La Vi Va kullanıcısına yanıt
    evrimagaci.org

arat şurda, açıklanmıştı
  • Melanin pigmenti ile alakalı bugün afrika kıtasındaki zenciler afrika kıtasından hiç çıkmamış insanlar yani insanlık oluştu ve bir kısmı dünyaya yayıldı arap yarım adasından.

Bir kısmı ise Afrika'da kaldı ve zenciler oluştu ten renkleri güneş ile alakalı.
  • quote:

fakat dinide ele almak lazım bir yandan habil kabil olayı var?

buda 2 tür insan demek olmazmı farklı diyarlar sebebiyle?

Dini başka tartışmada ele alsanız?
    Somut gerçeklerle ilgili bilimsel tartışmalara din dahil olunca içinden çıkılmaz oluyor...

• Bataklığa girip çıkıp zenci oluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onların içindeki renk pigmentleri siyah oldugu için ve yaşadıkları ortam yani soyları fazla oksijenli oldugu için hızlı koşarlar
  • Babam ilk insan fosilinin Afrika'da bulunduğunu söylerdi.Yani hepimiz Afrika'lıyız.

Boyz n da hood

• http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Melanin kısa ve açık.

• nigga hücreler oluşur

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

fakat dinide ele almak lazım bir yandan habil kabil olayı var?

buda 2 tür insan demek olmazmı farklı diyarlar sebebiyle?

Dini başka tartışmada ele alsanız?
    Somut gerçeklerle ilgili bilimsel tartışmalara din dahil olunca içinden çıkılmaz oluyor...

+1500

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela beyazlar çocuklarını 9 ay 10 gün içlerinde tutar. Zenciler 11 ay 9 gün tutar. Çocuk içeride siyahlaşmaya başlar, fazla pişer.
  • Evrim üzerine bayağı araştırmalar yaptım geneli ateist olan arkadaşlardan bilgiler aldım

kendi kendime bir teori oluşturdum(yakında nobele aday göstercem oyları esirgemeyin )

İnsanların ilk yaşadığı yerler Afrikada ise

büyük ihtimalle kurak ve çöl iklimin hakim olduğu yerlerde yaşama yerine hafif kırlara doğru yerleşmiş olmalılar(yada ormana farketmez)

afrikanında o zamanlarda sıcak olduğunu ele aldığımıza göre tam siyah olmasada siyah tonlu olduğumuz aşikar

aklimasyon kalıcı olabileceğinide ele alırsak bir nevi evrimleşiyorlar ve bu özellik kalıcı oluyor

bu evrim olayları olurkende bazıları adapte olamıyor ve kuzeye göç ediyor

Avrupa Rusya gibi soğuk yerlere göç edenlerin ısı ihtiyacı olacağı için güneş ışınlarına ihtiyaçları oluyor.

Siyah rengin güneş ışınlarını bloke ettiği için oradaki insanlar beyaz renge adapte olup yaşamaya başladılar

din olayına gelicek olursak göç eden insanlar(dine göre 2 kişi kabil ve habilin ikizi)

benim az önce bahsettiğim kuzeye göç eden insanlar olabilir

not:biliyorum fizik potansiyeli 0 fakat mantıklı bir teoriyle geldim

not2:eleştiriye açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacci Emmi -- 27 Ocak 2014; 13:35:29 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.