Şimdi Ara

Siyasi İçerikler ve Gereksiz İçerikli Mesajların Artması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üyeliğim yeni olmasına rağmen forum donanimhaber sitesini, 2007 yılından beri takip ediyorum, bu forum eskilerden bu yana provakasyon amaçlı bu kadar etkili kullanılmadı.Artık bu durum artık beni ciddi anlamda rahatsız ediyor.

Burası bir teknoloji sitesi olmasına rağmen, şuanki halinin teknolojiye adapte olmuş bir kahvehane farkı yoktur.

Çözüm önerim ise;
    Siyasetin konuşulduğu ve kız arkadaşları ile konuşmalarını görmek istemediğimiz kişilerin mesajlarını popüler konularda artık görmemek,provakasyonu kontrol altına almak.
    Yani; Ülke dünya gündemi bölümünü ve konu dışı bölümü artık popüler ve 72 saat kısmına girmesin.
    Eskiden bu sitede insanlar yardımlaşır,telefonlar, bilgisayarlar, elektronik eşyalar hakkında bilgi alışverişi yapardı.Ama artık bu site sadece telefon,bilgisayar kullanmayı bildiği için yada üniversite mezunu olunca(eleştirecekler için not: üniversite mezunuyum)kendini diğerlerinden üstün gören,kendi annesini babasını cahil olarak yaftalayan nüsfetteler ile doldu. Ya bu insancıkları buradan uzaklaştırın, yada provakasyon yapmalarına engel olun, kontrol altına alın.

Siyasetin/Alan dışı konuların bu forumda bu kadar aktif olması, haber içeriklerindeki yorumlarıda etkilemeye başlamış, her haberdeki içerik, dini/milli/ırki değerlere göre yorumlanarak bu değerlere hakaret edebilme seviyesine gelmiştir.

Türkiyenin en büyük teknoloji ve forum sitesi, siyaset gibi öznel düşünceli ve sonu gelmeyecek boş konularla ve ilgi alanı dışındaki başlıklarla doldurulması artık durdurulmalıdır.

Son olarak; eğer biz Türkiye'ye de yaşıyorsak, Türkiye Cumhuriyetinin ve insanlarının yasalarına/kültürlerine/dini/ırki/milli değerlerine saygılı insanlarla birlikte yaşamalı, bu değerleri görmezden gelen insancıkları aramızda barındırmamalıyız.İnternet ortamının anonim kimliğinden faydalanan kim olduğunu bilemediğimiz(*terörist dahi olabilecek şahıslar) insanlarında buralarda olabileceği gerçegini göz önünde bulundurarak bu provakasyon mesajlarının buna yönelik atılıyor olabileceği ihtimalinide forum yönetiminin göz önünde bulundurmasını ve buna göre hareket etmesini rica ediyorum.
    10-18 yaşındaki henüz çocuk diyeceğimiz bireylerinde bu sitede gezdiği gerçeğinide göz önünde bulundurup bu bireylerin kültürel/ahlaki/siyasi değerlerininde bu mesajlardan dolayı kötü yönde etkilendiği gerçeğinide son olarak eklemek isterim.

Teşekkür ederim.

Ek sorun:Öneriler bölümünde ilk sayfa mobil sürümde görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf712 -- 6 Temmuz 2017; 21:16:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Foruma üye olmak için 10 yıl beklediniz mi hocam

Bu arada sonuna kadar haklısınız

• Kuralları Çiğneyen Adam K kullanıcısına yanıt
    Üyeliğim vardı hocam, kendi isteğimle hesabı komple sildirmiştim.Şimdi tekrar açtım.

Desteğiniz için teşekkür ederim.

• merhaba Yusuf bey, şu yazdıklarınızn altına imzamı atarım. Ben artık forumda sürekli birbirine hakaret yağdıran grupların kavgasını izlemekten bıktım. Ben istemesem bile forumdaki popüler konular karşıma çıkarıyor ki sürekli siyaset ile ilgili konular popüler'i işgal ediyorlar. ayrıca popüler lerin içinde blokladığımız kullanıcıların açtığı konular da görünmekte normalde böyle bir şey olmaması gerekiyor. ben de bu konuyla ilgili bölüme bir konu açmaya gelmiştim sizin konunuzu da gördüm en azından forumda benim gibi düşünen insanlar da var. umarım bu derdimize çare çıkar da huzura kavuşuruz. ben vazgeçtim artık ne yaparlarsa yapsınlar bölüm bloklama özelliği gelirse o bölümdeki konulardan komple kurtulmuş oluruz.. iyi forumlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.