Şimdi Ara

Siyonistler Çanakkale'de Bile Osmanlı'ya karşı savaştı: Siyon Katır Birliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Olabilir. O da ne işsizmiş. Yaşını başını almış adam işsiz gibi eski hesaplarla trollük yapıyor. Yıllardır da bunun fikirlerini umursayan yok ısrarla ta 10-15 sene öncesinden kalma fetocular gibi resimli mesajlarla trollük yapıyor.

• babus0606 B kullanıcısına yanıt
    Senin devletin icin savasirken olmus adamlar, itikadlarini da bilmiyoruz, arkalarindan bari rahmet okuyalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

tekrar ediyim sadece müslümanlar için şehit denilir adam müslüman değil ise ışıklar içinde uyusun diyebilirsiniz. 

• Şurada araplari kötüleyip yahudileri sevenleri hayretle okuyorum.... Arapdan dost olmaz ama yahudi den hiç olmaz... Arap ihanet eder bunu bilirsin ama yahudinin ihanetini anlamazsin. Senin yanındaymış gibi görünür her zaman... Yahudiler kendin den başkalarini sevmezler. 2 sininde canı cehenneme yesinler birbirlerini hiçbirini sevmiyorum. Hristiyanim diyip yahudi güzellemesi yapan salaklar i söylemiyorum bile.... Bir hristiyanin en büyük düşmani yahudidir ondan sonra kardeşi arap gelir....

• Yalan. Yahudilerle Türkler hiç savaşmadı. Türkler her zaman Yahudilere sahip çıktı. Çok da uzatmaya gerek yok, ABD'de Ermeni Yasa Tasarısı onaylanacak. Bizim gazeteci gitmiş Musevi lobisinin önde gelen biriyle görüşmüş. Adamın söylediği "Dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın her Yahudi Türklere bir şeyler borçludur" Bu sözün üzerine demek lazım tabi ki "acıma yetime, döner koyar ***üne"

Ukrayna'da savaş var. Diyelim ki ben forumdan 50 kişi topladım, gittik Ukrayna ordusunda Ruslara karşı savaştık. Şimdi ne alaka Türkler gitti, Ukrayna ordusunda Ruslarla savaştı?..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.