Şimdi Ara

Siz Böyle Bir Yerde Arabanızı Sürer miydiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Yapıyı yakından incelemek gerekiyor böyle yapıları, öyle uzaktan sallamakla olmuyor... Laf olsun diye yapılmış bir haber...

Zonguldakta beton köprü çöktü... O köprüden ne geçer ne geçmez köylüler iyi bilir :)

Ben arabayla geçerdim...

quote:

Orijinalden alıntı: MR_EREN

O köprüden gerçekten kamyonlar, dolmuşlar, taksiler,yayalar geçiyor.
    Laf olsun diye yapılmamış bir haber !
    Bilip bilmeden herşeyde ahkam kesmeyelim milletçe...

Nerden mi biliyorum ?
    Görev yaptığım köyün yolu üzerinde olan köydür kendisi. Her gün görürüm üzerinden geçen araçları.

Birileri yitip gittikten sonra görürüm ben bu ukala mesajları.

Akılları sıra yöre insanını yüceltecekler. :) Adam demiş tahta kırıldı, araba yan yattı; siz neyin kafasındasınız yahu? Ciddiyim, videoyu izlememişsiniz bile. Birilerinin canına zarar gelmesi için köprünün filmlerdeki gibi yerle yeksan olması mı lazım? Sizin mühendislikten anladığınız, köprünün ikiye bölünmemesi mi?

Evet laf olsun diye yapılmış bir haber !!!

Bir düşünelim haberin yapılış amacı nedir ? Sizin iyi niyetinize göre bunu yetkililer görsün durumu düzeltsin... Yok öyle bir şey...

Gidin köylüye sorun bakalım daha önce kaç gazete, kaç kişi orayı haber yapmıştır... Veya kaç sefer yetkili kişiler oraya gelmiştir, gitmiştir... Sizin iyi niyetiniz bu...

Benim düşünceme göre de , laf olsun torba dolsun diye bir haber. Nedenine gelince, sadece doğu karadeniz bölgesinde istenilse onlarca, belki yüzlerce bu tarz yer çıkar. Madem bu konuda çok ciddiler... Sadece yollarının üstüne denk gelen yerlerin haberi yapılsa yeter... Sadece o köyde böyle bir şey varmış gibi lanse edilmesi malesef bana samimi gelmiyor artık...

Maalesef öyle uzaktan sallamakla olmuyor... Sadece Erzurum-Artvin yolunu bir kere gitmeniz,-Şu anda baraj çalışmaları var- sizin için yeter artar ve benim ne demek istediğimi anlarsınız.
    Yöre insanına göre bu gayet normal gelir... Hatta arabanı oradan sürmezsen sana gülerler. Ancak onların ki umut , belki duyar da yaptırır birileri diye. Fırsatı kullanmakta fayda var.

Yöre insanını yüceltme çabasına da girmemişiz, siz uydurmuşsunuz ... Diyelim ki yöre insanını yüceltiyoruz , bundan niçin rahatsız oluyorsunuz ? Yapılan iş ile yöre insanının ayrımını yapmanız gerekir...

Neyse,

Özetle, ülkemin doğusunda bu tarz yapılar çoktur... Bu tarz yapıların orada oluşması , bölgenin doğası gereği. Gönül ister ki her yere otobanlar köprüler yapılsın, yıkılmayan bozulmayan yollarımız olsun. Malesef şartlar insanları zorluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greencher -- 27 Mart 2013; 17:47:37 >

• 1 kere mi....İşte buna gülerim..
    Her gün gelip geçtiğim yer, oldu bir defalık yer...

Sana yarın bu sözünün yanlışlığını göstermek için fotoğrafını çekcem orada arabamla durup :)

Haaa, haber yapmak için bu köye mahsus yapılmış haber diyorsun ya, Yusufeli'ndeki evimin bulunduğu mahallenin karşı tarafına da aynı şekilde asma köprüyle geçildiğini, üstelik altında demir dayanak olmadan, çekeceğim video ile kanıtlayacağım.

Burada ulaşım böyle ne yazık ki, asfalt alışkanı arkadaş
  • Ben sürmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR_EREN

Artvin Yusufelinde mi yaşıyorsun Tahsin, yoksa Borçka veya Ardanuç'tan mısın ?

Bu arada ilk fotoğraftaki yeri tam çıkartamadım (Ormanlık olan). Bıçakçılar tarafı mı yoksa Erzurum yolundaki Pirinkayalar geçidi mi yoksa farklı bir yer mi?

Bu arada söylediklerine gözüm kapalı imzamı atıyorum.

Türkiye'nin en pis yolları sayılan Anamur-Gazipaşa yolunu, Isparta-Şarkikaraağaç yolunu ve de Kaş-Antalya yolunu ezbere bilen birisi olarak YUSUFELİ'nin ve ARTVİN'in yollarını tek geçerim. Bırak virajı, uçurumu...Heyelan tek başına yetiyor artıyor.(Birebir yaşadım)

Borçkada yaşıyorum. İlk resimdeki yer Borçka-Hopa arasında bulunan Cankurtaran geçidi. Muhakkak geçtiğini zannediyorum, fotoğraf değişik açıdan çekildiği için çıkartamamışsındır. Aslında uçurumun dibini gösterecek şekilde çekmek istemiştim ancak kenara daha fazla yaklaşamadım. Dikine yüzlerce metrelik uçurum, anlayacağın yemedi

Bu arada yok yere tartışma çıkmış. Bazen konu açıp birşey paylaşırsın, paylaştığına pişman ederler. İsteyen istediği gibi düşünsün, kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Evet laf olsun diye yapılmış bir haber !!!

Bir düşünelim haberin yapılış amacı nedir ? Sizin iyi niyetinize göre bunu yetkililer görsün durumu düzeltsin... Yok öyle bir şey...

Gidin köylüye sorun bakalım daha önce kaç gazete, kaç kişi orayı haber yapmıştır... Veya kaç sefer yetkili kişiler oraya gelmiştir, gitmiştir... Sizin iyi niyetiniz bu...

Benim düşünceme göre de , laf olsun torba dolsun diye bir haber. Nedenine gelince, sadece doğu karadeniz bölgesinde istenilse onlarca, belki yüzlerce bu tarz yer çıkar. Madem bu konuda çok ciddiler... Sadece yollarının üstüne denk gelen yerlerin haberi yapılsa yeter... Sadece o köyde böyle bir şey varmış gibi lanse edilmesi malesef bana samimi gelmiyor artık...

Maalesef öyle uzaktan sallamakla olmuyor... Sadece Erzurum-Artvin yolunu bir kere gitmeniz,-Şu anda baraj çalışmaları var- sizin için yeter artar ve benim ne demek istediğimi anlarsınız.
    Yöre insanına göre bu gayet normal gelir... Hatta arabanı oradan sürmezsen sana gülerler. Ancak onların ki umut , belki duyar da yaptırır birileri diye. Fırsatı kullanmakta fayda var.

Yöre insanını yüceltme çabasına da girmemişiz, siz uydurmuşsunuz ... Diyelim ki yöre insanını yüceltiyoruz , bundan niçin rahatsız oluyorsunuz ? Yapılan iş ile yöre insanının ayrımını yapmanız gerekir...

Neyse,

Özetle, ülkemin doğusunda bu tarz yapılar çoktur... Bu tarz yapıların orada oluşması , bölgenin doğası gereği. Gönül ister ki her yere otobanlar köprüler yapılsın, yıkılmayan bozulmayan yollarımız olsun. Malesef şartlar insanları zorluyor...

Siz Böyle Bir Yerde Arabanızı Sürer miydiniz ?

Eee Greencher, bu fotoğraftaki dolmuşlara ne diyeceksin ?
    Ama bir dakika...Sen şimdi sırf haklı çıkmak için konuyu saptırmaya devam eder, konuyu baltalarsın....Yok yöre insanını övüyon, yok milletin dikkatini çekmeyi amaçlıyon buralar hakkında vs vs...
    Tahsin'in söylediği gibi, yaptığım paylaşıma pişman ettin...

Bu arada Tahsin, Cankurtarandan bayağı bir geçtim.Dediğin gibi çekim açısı nedeniyle tanıyamadım.
    Olur da yolun düşerse Yusufeli'ne tanışalım, bir çayımı kahvemi iç, sana Cağ kebab ısmarlayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

Alanya - anamur yoluna çıkın birde

+1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.