Şimdi Ara

Siz Hayal Edin Biz Yapalım.(Android Oyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar merhaba. Forum olarak herkesten bu konuda yardım bekliyoruz. Yaratıcı eğlenceli basit bir android oyun fikri arıyoruz. Oyunun tarzı 'ketchapp' firmasının yaptığı oyunlar gibi olursa seviniriz. Yani 2 boyutlu veya çok zorlayıcı olmayan 3 boyutlu oyunlar. Hadi forum yüklenin. Kaliteli bişeyler yapalım. Herkesin fikrini önemseyip bir kenara not düşeceğiz. İyi forumlar.

• Nfs 2 yi androide portlayin buda cok kolay oldu yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H@$@N kullanıcısına yanıt
    Siz istersinizde biz yapmaz mıyız Fakat telif konusu sıkıntı O yüzden herşeyini bizim yapmamız lazım
  • Özel değilse konu dışı bir sorum olacak . Neden kelimelerin ilk harflerini büyük harflerle yazdınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillaZaraki

Özel değilse konu dışı bir sorum olacak . Neden kelimelerin ilk harflerini büyük harflerle yazdınız ?

Bilmem makale yazmadığım için her harfi büyük yazmaya ihtiyaç duymadım Eğer hata yaptıysam özür dilerim. Bir sakıncası varsa lütfen bilgilendirin hatamı düzelteyim.
  • Ciad BT C kullanıcısına yanıt
    Yok yahu yalnızca merak ettim kızma hemen :)
  • KillaZaraki kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah üstadım ne kızması :) Kurallara aykırı zannettim o yüzden sordum :)
  • Ketchapp yaptığının aynısını yapıp o indirmeyi veya o indirmenin %1 ini bile yakalamaya inanmak saflıktır bana göre.

Eğer reklam bütçeniz yoksa bu tarz bir oyunun kendi kendine tutması imkansız.
  • Aynısını değil hocam. Basit tarzda oyunları kastediyorum. Hiç olmamış bişeyden bahsediyorum yani. Aynısını yapacak olsam zaten direk yaparım bakıp bakıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciad BT

Aynısını değil hocam. Basit tarzda oyunları kastediyorum. Hiç olmamış bişeyden bahsediyorum yani. Aynısını yapacak olsam zaten direk yaparım bakıp bakıp

Demek istediğim basit oyunlar tutmuyor

Tutan bir oyun istiyorsan hedeflediğin kitle +15 olmalı +3 değil. Aynı hatayı ilk oyunumda yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 5 Ağustos 2017; 19:54:24 >
  • Ha şimdi anladım üstadım Yav valla ne yapacağımızı şaşırdık. Şimdi 3 boyutlu oyunlara dönüyoruz. Bakalım bi sniper projemiz var birde penguen oyunumuz olacak. Siz ne tavsiye edersiniz hocam tecrübelerinizi bize aktarabilirseniz çok memnun oluruz valla
  • Uzun soluklu text-based veya 2d post apocalyptic rpg oyunu arıyorum yıllardır. Yıllar yıllar önce Soğuk Hayat diye bir oyun vardı bu forumdan tayfun808 nickli üye tarafından yapılan. Benzeri birşey olsa efsane olur.
  • hocam aklımda çok uzun süredir oyun fikirleri var istersen paylaşırım senle :)

1-http://www.dragontavern.com/ bu siteye bakıp buradaki text bazlı oyunu 2d ye çevirmeni isterim açıkcası çok güzel bir oyun. Oyunun ana mantığı zindanlara girip yaratık öldürüyorsun eşyalar çıkıyor şehre geri döndüğünde hepsi otomatik satılıyor. Oluşan parayla eşyalarını güçlendiriyorsun ve daha zorlu zindanlara dalıyorsun. Knight of pen and paper tarzında bir yapıyla yaparsan tutar gibi.

2- Diablo 2 benzeri birşey yapabilirsin. Yapabilir misin bilmiyorum ama oyun bölge bölge (instanced) değilde açık dünya olmalı. Yandaş, evcil hayvan ve kozmetik eşyaları, yetenek ve özellikleri (stats and skills) sıfırlamayı parayla satabilirsin

bunlar daha başlıcaları :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.