bende npc ye deilde +7 ib yi invetöride kırma yerine koymuştum öylesine arkadaşda yazı yazcak selling md diye entera bi bastı küt pat çat
Arada 1 moradona çıkarım tüm itemleri çekip zevk olsun diye npcye satarım
quote:
Orjinalden alıntı: tr_spike_tr
bende npc ye deilde +7 ib yi invetöride kırma yerine koymuştum öylesine arkadaşda yazı yazcak selling md diye entera bi bastı küt pat çat
vay :D bea seninki balsızlık sonra arkadaşına noldu_ ? d:
quote:
Orjinalden alıntı: Dr.Fuchs
quote:
Orjinalden alıntı: tr_spike_tr
vay :D bea seninki balsızlık sonra arkadaşına noldu_ ? d:
Arkadasın yasıyomu bare
+1 rebırth shardımı satmıstım clana kızıp o sınırle yanlıslıkla onu satmıstım
ıstedıgınızı soyleyın cekınmem
lan kadir
cypherda +6/25 pkate dd atmıştım o zmnlar +8 sahrdla kafa kafaya değişiyorlarmış o zmn lar.
beramusdada fire blast atmıştım
+6 str ye shell basmıştım sattım
quote:
Orjinalden alıntı: R.Mat
ilk oynadım günlerde +1 raptor çıkmıştı 750k sattım. ozaman civ civim diye partye almışlardı. bilmiyodum daha raptoru maptoru ;)
Xigenon'da mi oynuyon ? Eğer öleyse alamadım diye bende yastaydım tam geldimde başkası çekmişti
sinir atma yöntemi
quote:
Orjinalden alıntı: hackercesur
Arada 1 moradona çıkarım tüm itemleri çekip zevk olsun diye npcye satarım
quote:
Orjinalden alıntı: zamandedex
dalgınlıkla +7 ib mi sattım sundrese 3 gün yastayım
ii aferin
quote:
Orjinalden alıntı: mcking
quote:
ilk oynadım günlerde +1 raptor çıkmıştı 750k sattım. ozaman civ civim diye partye almışlardı. bilmiyodum daha raptoru maptoru ;)
Ziya, bi kere raptor asla moradonda veya kalede bi yaratıktan düşmez.Lütfen sallarken usturuplu sallayalım.
ZİYA SENİN A... LAN MARADONDA DİYEN KİM. LUFERSONDAYDI. YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM TROL WARİORMU NE KESİYOLARDI
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mcking
quote:
Ziya, bi kere raptor asla moradonda veya kalede bi yaratıktan düşmez.Lütfen sallarken usturuplu sallayalım.
ZİYA SENİN A... LAN MARADONDA DİYEN KİM. LUFERSONDAYDI. YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM TROL WARİORMU NE KESİYOLARDI
ziyaa
+7 rogue shell gauntlesimi çöpe attım üstümde str set wardı pot almak için çok pot aldım ordan czye gitcektim bi kaç tane potu werdim armora sonra ise gereksiz eşyalar gözüme çarpınca atmışım farketmeden atmışım sonra üstüme giyince gauntlesi bulamadım
+3 mirage sword dalgınlıktan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme