Şimdi Ara

Siz olsanız bu takası yaparmısınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.700 nakit sattim simdi , cok tsk ederm degerli yorumlariniz icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

İos güzel hoşta çok abartıyorsunuz mantıklı olun biraz iphone bölümündede açılan konuların %80 i problem konuları bunların yarısı donanım yarısı yazılım..Hepsi aynı b...k .

Adam zaten pişman olmuş androidden takas istemiş

android pişmanlıktır
  • Ben samsung almamaya yeminliyim. samsung kadar kötü bir firma yok. ürün 4. günden iade almıyor. bozuk ürünü.
    İosu asla Terk etme %100 pişman olursun. internete yüksek bi mevlada ilan ver istersen. sonra tekrar alırsın iphone5.
  • İntihara gerek yok. Yaşamdan zevk al
  • satmışsın gerçi ama neticede aynı hesaba gelmiş seninkisi. note 2'yi de alacağın fiyat 1400 tl civarı. sen satmışsın 1700 tl'ye. eee aradaki fark ne 300 tl . buraya gelip yazanlar da atıp tutumuş. 1800'e falan satarsın diye, millet salak mı o kadar para verecek. daha dün 1630 tl'ye garantili iphone 5 buldum.
  • Benim görüşüm de daha büyük ekrandan yana. Ayrıca BEN Android severim. Tabi herkesin zevki kendine güzel :)
    Sizin gibi iPhone 5 ve Galaxy S3 arasında kalanlar için aşağıdaki linkte güzel kullanıcı yorumları var.
    LINK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaqiri

quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

quote:

Merhaba elimde 3 aylık genpa garantili faturası full+full kutulu kulaklık ve şarj kullanılmadı bile 0 duruyor , iphone 5 beyaz tek çiizik sorun yok bi arkadaşımda samsung galaxy note 2 var oda 3 aylık TR garantili üzerine 350 TL veriyor , paraya da ihtiyacım var sizce bu takası yapmam doğru olurmu,

değerli düşünceleriniz için şimdiden tşk ederim..

hocam aradaki boyut farkını da unutmayın. Eğer boyut sorun deilse bence para artmalı. Veya satın. Öyle temiz bir teli 1750.ye zorlarsanız satarsınız.

1650 veren var nakit

galaxy s3 temiz - üste 650 veren var

galaxy note 2 - üste 350 tl veren var

sizce hangisi ?

hocam iphoneden s3.e geçerseniz çok zorlanırsınız
    Ben olsam sanalpazara veya gg.den 1750.ye hatta 1800.e satar nexus 4 alırdım çünkü o stabilite bi tek nexus.larda var.

gg dan sattım zaten 1.750 , adam samsunda :) 100 lira komisyona gidiyor 1650 kalıyor hocam

HOCAM ŞU ANDA KLİKSA.COM'DA WORLD'E ÖZEL NEXUS 4 1260 TL OLMUŞ. BENCE BU KAMPANYAYI KAÇIRMAYIN. 400 TL SİZDE KALIR!!

• Kesinlikle bu takası yapma. Çok paraya ihtiyacın varsa başka bir yol aramalısın. arkadaşlarından falan isteyebilirsin
  • ikinci eli bile sifirindan pahaliya gidiyor bu ulkede vay anasini nasil bir cihazdir bu

• quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

Kesinlikle bu takası yapma. Çok paraya ihtiyacın varsa başka bir yol aramalısın. arkadaşlarından falan isteyebilirsin

1,700 TL nakit veren var hocam sizce nasıl fiyat ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

Kesinlikle bu takası yapma. Çok paraya ihtiyacın varsa başka bir yol aramalısın. arkadaşlarından falan isteyebilirsin

1,700 TL nakit veren var hocam sizce nasıl fiyat ?

Hocam ben de iPhone 5 kullanıyorum. iPhone 5 den sonra ki telefonun çok yüksek bir ihtimal seni memnun etmeyecek o yüzden sana kalmış ama 1700 iyi bir fiyat. Dediğim gibi sana kalmıs.
  • bence yapma android pişmanlıktırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • androide ölüm! hayatta degismem

• nakite ihtiyacın varsa iphonu sat paran olunca alırsın tekrar
  • Yorumları okuduktan sonra neden apple'dan tiksindiğimi hatırladım... Bu arada 1700 iyi bir fiyat katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wintake Y -- 2 Nisan 2013; 21:24:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wintake Y

Yorumları okuduktan sonra neden apple'dan tiksindiğimi hatırladım... Bu arada 1700 iyi bir fiyat katılıyorum

1.700 TL'den satışmıştır, tşkler.. :)
  • hocam nakit satıyorsanız satın paraya ihtiyacınız varsa yoksa takasa falan girmeyin çünkü androidin piyasası yok 3-4 ayda fiyatlar ciddi derecede düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

hocam nakit satıyorsanız satın paraya ihtiyacınız varsa yoksa takasa falan girmeyin çünkü androidin piyasası yok 3-4 ayda fiyatlar ciddi derecede düşüyor

hocam iphone'un da düşüyor. bakın ilanlara iphone 5'ler 1500-1600 aralığına indi. hele yurt dışı cihazların sıfırını 1300 tl civarına alabiliyorsunuz. aynı hesap yani.
  • Ben Olsam Yapmam Şahsen İphone 5 Gibi Bi Cihazınız Varken Gidip Samsung Almak Mantıklı Değil Sıkılabilirsiniz Note 2 2 Elleri 1.200 1.300 TL Civarında Zarar Edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

hocam nakit satıyorsanız satın paraya ihtiyacınız varsa yoksa takasa falan girmeyin çünkü androidin piyasası yok 3-4 ayda fiyatlar ciddi derecede düşüyor

hocam iphone'un da düşüyor. bakın ilanlara iphone 5'ler 1500-1600 aralığına indi. hele yurt dışı cihazların sıfırını 1300 tl civarına alabiliyorsunuz. aynı hesap yani.

Dogru hocam iphoneun da dusuyor yine de android kadar degil iphone u sattiginiz zaman yine tatmin edici bir ucrete satiyorsunuz ama androidde cok zarar ediyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.