Şimdi Ara

Siz Olsaydiniz.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok ben MESAH yazmam dedim MESAj deil.. .. yani bu bi paradox deil ....
    quote:

Orjinalden alıntı: KLC

Cypher.. Bu Arada Bidaha Mesaj Yazmam Derken Bile Bir Mesaj Yazmişsin Bu Bi Paradoxmudur ?
  • sende haklısın... BENDE RAHATSIZLIĞIMI PAYLASMAK İSTEDİM ..
    quote:

Orjinalden alıntı: AphzL

quote:

Orjinalden alıntı: x_axis

bu hangi server .. bide ne besleme insanlar var dimi boyle ezik ezik clan pls diyen cok adam var ko da.. o mesajları atan adamların yarısndan faslası moradonda 10k coin pls diyen gecmise sahip 0-6 yas gurubu insanlardır.. daha guseli genelde bu mesajların atıldığı kiisilerde DH de topic kirlenmesine sebebiyet verenlerdir.. VE bahane de hep aynı " ben sizinle bilmem paylasmak istedim" ya bis paylasmak istemiyos.. ama bunu soran yok..

Paylaşmadam paylaşmaya fark vardir. Forum modlarimizin sağada solda çekilmiş toplu yada tek fotolari atilinca 3 sayfa pohpohlaniyorda iki eğlenceli resim eklenince mi rahatsizlik veriyor foruma ? Bende asgada raibada czde ayri çekilmiş fotolarimi atsaydim benimkide mi yararli topic olacakti ? Arada bir kizişiyor birileri sonra arkasi olmayan duruşlar sergiliyor. Kişisel fotolarin, videolarin dolaştiği tüm başliklarda bu duruşunu korursan kaile alirim mesajini. Yoksa can sıkınıtısında beni yargilayor olman bana viz gelir tiris geçer.

• quote:

Orjinalden alıntı: İsİmsİzlorD

kardesım bısı sorcam sen pm lerden sadece bırını mı okuyon yoksa hepsnını mı

O Pm lerin Geneli Yanıp Sönmediğine Göre Genelini Okuyorum Demektir.. Mumkun Oldugunca Pm Blocklu Gezmem.. Ve Sorulan Her Mantıklı Soruya Ciddi Anlamda Cevap Vermeye Calisirim.. ki Sevmediğimiz Oyuncu Tiplerinin Olusmamasi İcin Kendi Üzerime Düsen Gorevin Bu Oldugunu Dusunuyorum... Ama Savasta Komutan Oldugun Zaman " Abi Atı Kacparaya Aldin Veya KacPara Versem Selam Gonderirsin Gibisinden Sorulara Genelde Cevap Vermiorum.. "
  • quote:

sende haklısın... BENDE RAHATSIZLIĞIMI PAYLASMAK İSTEDİM ..
    quote:

quote:

bu hangi server .. bide ne besleme insanlar var dimi boyle ezik ezik clan pls diyen cok adam var ko da.. o mesajları atan adamların yarısndan faslası moradonda 10k coin pls diyen gecmise sahip 0-6 yas gurubu insanlardır.. daha guseli genelde bu mesajların atıldığı kiisilerde DH de topic kirlenmesine sebebiyet verenlerdir.. VE bahane de hep aynı " ben sizinle bilmem paylasmak istedim" ya bis paylasmak istemiyos.. ama bunu soran yok..

Paylaşmadam paylaşmaya fark vardir. Forum modlarimizin sağada solda çekilmiş toplu yada tek fotolari atilinca 3 sayfa pohpohlaniyorda iki eğlenceli resim eklenince mi rahatsizlik veriyor foruma ? Bende asgada raibada czde ayri çekilmiş fotolarimi atsaydim benimkide mi yararli topic olacakti ? Arada bir kizişiyor birileri sonra arkasi olmayan duruşlar sergiliyor. Kişisel fotolarin, videolarin dolaştiği tüm başliklarda bu duruşunu korursan kaile alirim mesajini. Yoksa can sıkınıtısında beni yargilayor olman bana viz gelir tiris geçer.

ßu Arada Rahatsiz Ettiysem Özür Dilerim..Gönül Rahatliğiyla Konuyu Şikayet Edebilirsin... Emin Ol İcimden HErhangi Kötü Bir Dusunce Gecmez Cünkü Ben Rahatsiz Oldugum Konuları Sikayet Etmekte Tereddüt Etmiyorum... Gerisi Modlarin Kararina Bagli..

• ole sorular soran da var demek kı ben sadece bır keaz at neyın nesı dıe sordum sorna da ogrendım onun ne oldugunu ama bana sat dıene dıorum
  • Buda yarildiğim ve anlam veremediğim başka bir pm.

http://img104.imagevenue.com/img.php?image=90705_yorumsuz_441lo.JPG
  • quote:

Buda yarildiğim ve anlam veremediğim başka bir pm.

http://img104.imagevenue.com/img.php?image=90705_yorumsuz_441lo.JPG

acaba pm dekı adam ne demek ıstedı anlamadım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: İsİmsİzlorD

kardesım bısı sorcam sen pm lerden sadece bırını mı okuyon yoksa hepsnını mı

O Pm lerin Geneli Yanıp Sönmediğine Göre Genelini Okuyorum Demektir.. Mumkun Oldugunca Pm Blocklu Gezmem.. Ve Sorulan Her Mantıklı Soruya Ciddi Anlamda Cevap Vermeye Calisirim.. ki Sevmediğimiz Oyuncu Tiplerinin Olusmamasi İcin Kendi Üzerime Düsen Gorevin Bu Oldugunu Dusunuyorum... Ama Savasta Komutan Oldugun Zaman " Abi Atı Kacparaya Aldin Veya KacPara Versem Selam Gonderirsin Gibisinden Sorulara Genelde Cevap Vermiorum.. "

ben hep lutfen atınızla iceri girmeyin hayvanları iceri alamayız!!!! diorum :P
    bazende lutfen atınızı dısarı park edin yoksa atınız k2netwokun malı olcaktır diom :P

• arkadaslar burası bi tartısma platformu.. adı ustunde burası bisim icin hazırlanmıs bi ortam burası Forum .. tabiki tartıscaz. . bunu unutmayalım .. benim tartısmak istediim konu REklam.. kisisel msj lar deil.. cunku oyunla alakalı sorunlarımıs bilmediklerimis olabilir. bunlar hep kisisel sorunlardı ve burda dile getirebiliris. bunun da adı kisisel topic yada msj olablir.. ama genelde bu tarz topiclerde kullanıcı konuyu anlatmaya basladığında anlattıkları aslında ayrıntılardı ana tema ayrıntılar vasıtasıyla dolaylı yoldan reklam yapmakdır.. mesela " benim char lagdan dolayı cz de yattı.. gecen cz de 12 tane lvl 65 blimem 12 tane lvl 63 tane human kestim sonra lag basladı yattım." bu sadece misal burda konu lag .. ama aslında adam reklam yapıyo bisuuru adma kesmis cz de .. yetenekliymis yani.. simdi kardesim erkek gibi gel ac topiğini gecen cz de su kadar adam kestim de. KLC arkadasımın topiğinde ben gereksiz pm ile alakalı bisey gormuyorum .. aslında anlatmak istediiği kendisinin yada klanının ne kadar cok onemli ve iyi bi klan olğunu anlatmak istiyo reklam yapıyo .. İSTE BUNLARA GEREK YOK YA BENİM KLANIM COK İYİ DE HEP SU KADAR PM GELİYO DE.. BU SEKİLDE YAPMA..

• quote:

arkadaslar burası bi tartısma platformu.. adı ustunde burası bisim icin hazırlanmıs bi ortam burası Forum .. tabiki tartıscaz. . bunu unutmayalım .. benim tartısmak istediim konu REklam.. kisisel msj lar deil.. cunku oyunla alakalı sorunlarımıs bilmediklerimis olabilir. bunlar hep kisisel sorunlardı ve burda dile getirebiliris. bunun da adı kisisel topic yada msj olablir.. ama genelde bu tarz topiclerde kullanıcı konuyu anlatmaya basladığında anlattıkları aslında ayrıntılardı ana tema ayrıntılar vasıtasıyla dolaylı yoldan reklam yapmakdır.. mesela " benim char lagdan dolayı cz de yattı.. gecen cz de 12 tane lvl 65 blimem 12 tane lvl 63 tane human kestim sonra lag basladı yattım." bu sadece misal burda konu lag .. ama aslında adam reklam yapıyo bisuuru adma kesmis cz de .. yetenekliymis yani.. simdi kardesim erkek gibi gel ac topiğini gecen cz de su kadar adam kestim de. KLC arkadasımın topiğinde ben gereksiz pm ile alakalı bisey gormuyorum .. aslında anlatmak istediiği kendisinin yada klanının ne kadar cok onemli ve iyi bi klan olğunu anlatmak istiyo reklam yapıyo .. İSTE BUNLARA GEREK YOK YA BENİM KLANIM COK İYİ DE HEP SU KADAR PM GELİYO DE.. BU SEKİLDE YAPMA..

Anlasamadigimiz Konu Şuki.. Reklam Yapmak İsteseydim 58 Levellik Clan Leaderi Charimin SS ini Koymazdim..Ki Zaten Reklam Yapmak Gibi Bir Derdim Cok Sukur Yok.. Reklam Yapmak İsteseydim.. Bunun Gibi Bir Resim Koyardimki..

Konuyu Anlatamamişim Ben Sana Bu Benden Kaynaklanan Bir Problem.. Konu Gereksiz Pm Değil.. Gelen Tuhaf Pm ler Adam Bana " Onceki Clanim 60+ idi ve hepsi İNSANDI " diyor bende biz hayvanmiyiz diyorum konu bu.. ve sunu sormusum siz olsaydiniz bunun gibi bir pm e nasil bir cevap verirdiniz.. Anladimki Hatam Üşengeclik Yapip Sadece Pm in Oldugu Kısmı Keserek Koymamak..
    Not : Simdi Koydugun Resim Reklam Değilmi Diceksin Saniyorum O Yüzden Sen Okuduktan Sonra O Resmin Linkini Editleyecegim..
    Umarim Anlasmazliği Halletmiş Birbirimizi Anlamişizdir..

Edit : Link Kaldırıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLC -- 16 Ağustos 2006; 4:42:50 >

• KLC tesekkurler sana.. duzgun bi bicimde seviyeyi dusurmeden cevap yazıdığın icinyada kızdıysan sert bi dille bunu dile getirmediğin icin.. evet haksız olarabilirim yada seni anlattığım sekilde surekli topic acan kisilerle karıstırmıs yada oyle sanmıs olabilirim .. uzgunum..
  • gerci birasda baska topiclerle alakalı msjlarına da baktım takip ettim .. yanlıs bi kisiyi karalamıs olmak istemem.. gayet duzgun msj ların var .. hicbiride reklam filan kokmuyo..
  • Rica Ederim.. Bu Forumda Bir Kac Gundur Online yim.. Tanımaman Gayet Normal.. Ama Yaklasik 25 Sikayetim Olmus Bu Sürede... Sanada Az Once Soylemistim.. Sikayet Edersen Hic Bir Sekilde Alınmam Cunku Ben Rahatsiz Oldugum Konulari Şikayet Ediyorum...

Sanada Duyarlılığından Dolayı Tesekkurler..
    HerZaman Söylediğim Gibi..
    " Önemli Olan Güzel Ve Temiz Bir Forumda Paylasimda Bulunabilmek.. "
  • quote:

Rica Ederim.. Bu Forumda Bir Kac Gundur Online yim.. Tanımaman Gayet Normal.. Ama Yaklasik 25 Sikayetim Olmus Bu Sürede... Sanada Az Once Soylemistim.. Sikayet Edersen Hic Bir Sekilde Alınmam Cunku Ben Rahatsiz Oldugum Konulari Şikayet Ediyorum...
    Bu Arada Bu Mesajını Okuduktan Sonra Onceki Cevaplarimi Okumus Olabilecegini Tahmin Ettim.. Bunu Sana En Basta Soyleseydim Belki Bu Kadar Uzamazdi.. Ama Ozamanda Kişisel Reklamımı Yapmiş Olurdumki Bu Bence Ukalalığa Girer..

Sanada Duyarlılığından Dolayı Tesekkurler..
    HerZaman Söylediğim Gibi..
    " Önemli Olan Güzel Ve Temiz Bir Forumda Paylasimda Bulunabilmek.. "

• İngilizcesinimi Gelistiriyodu Napiyodu Dicem.. de Dicek Bişi Bulamiorum İlginc
  • bugun benimde basima geldi...
    ss yoq ama konusma aynen sole
    shouttan yazi:
    healler ve rez aranior goreve

adama pm attim: konusma aynen soyle
    ben-) ben warim
    adam -) nesin?
    ben-healer ama benide clana alirsaniz gelirim
    adam -) 1 gormem lazim
    ben-)ne gorcen iste 60 60 minnorlicem arkanızdan
    adam -) olm git basımdan isim gucum war
    ben-)ii bak eminmisin?
    adam -) olm s...git basımdan
    ben-)iii tmm
    5 dk sonra...
    ben-)pi$t bi baq clan + kac?
    (cwp yok)

• Aha da Simdi Taze Taze.. Henüz Konusmam Devam Edior..
    http://img221.imageshack.us/my.php?image=sssssssssssyz7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLC -- 16 Ağustos 2006; 10:43:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_sAkfA

bu da değişik bir heal isteme şekli tabloya bakın

http://www.resimload.com/141101/GPq_hood.JPG

Güzel..
  • abi bu ne ya süper clan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.