Bildirim
Siz olsaydınız ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Merhabalar,
Bende mevcut ekonomik durumum nedeniyle aynı düşünceler içerisindeyim. Naçizane olarak bir iki hususu belirtmek isterim. Bahsettiğin kalemlerden parfüm,ayakkabı,diecast araba özellikle netde gırla dostum.Sanki o kalemlerde ciddi - fark yaratan bir ürün portföyün yoksa olsa bile bunu karşı tarafa aktaramazsan şansın az gibi.
Fakat araç stickerda standartların dışında birşeyler yaparsan biraz daha şanslı olursun gibime geliyor. Mesela her internet sitesinde karşımıza çıkan o standart stickerlardan ziyade bulacağın ve anlaşacağın bir ofset grafik ajans yardımı ile kendi modellerini oluşturursan daha cezbedici olabilir. Ben şahsen 94 model ford festiva aracıma Micheal Jackson'ın efsanevi moonwalk hareketinin vektörel çizimini bulup altına "Efsaneler ölmez 94 festiva " :) yazdım grafikerci arkadaş yardımıyla. Bulunduğum konumda dikkat çekti şekilde güzel olunca park ettiğim yerde fotosunu çekenler oldu filan. O kadar iddialı değil benimkisi ama her araç modeli için birşeyler geliştirirsen ve bunları etkileyici biçimde sunumunu yaparsan daha yolun açık olur gibime geliyor. Bilirsin bizdeki araba merakını; adam evindeki hanımını hastaneye götürmez arabası zırt dese sanayide alır soluğu.
Umarım gönlüne göre kazanç elde edersen kolay gelsin...
-
Cook tesekkur.ederim insallah basarili.oluruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X