|
Sızan belgelere göre EA, oyuncuların FIFA FUT'ta daha fazla vakit geçirmesini ve para harcamasını istiyor
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Belge sızmasına gerek yok ki bütün sistemler oyuncuların daha çok para harcamasını sağlayacak yerlere yöneltir. Hatta işi kumara döktürür hırslandırır daha çok yatırım yapmasını sağlar
-
Bunun için belgeye gerek var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ea zaten bu işle nam salmış bi şirket bu belgelerle de tescillenmiş oldu
-
Adamlar her sene ayni altyapi ustune takim guncellemelerini yeni oyun diye satiyor zaten. Sonraki yil ise para ile satin aldigin oyunu online oynayamiyorsun. -
Vay canına! Demek EA, para kazanmak istiyor, kart satmak istiyor. Gerçekten mi?
Hiç bilmiyordum, iyi ki haberini yaptınız. Yavaş yavaş Fotomaç-Fotospor kıvamına geliyorsunuz.
-
Seneye de aynı aptallığı yapıp sadece kadro güncellemesine giderlerse 2005-2018 arası olduğu gibi tekrar fifa orucuna başlayıp, unreal engine ile yenilenecek pes’e geçeceğim. -
bu tarz oyunlar ücretsiz olmalı artık her sene satılmazki aynı oyun servis istemine geçilebilir isteyen ek özellikleri açar isteyen kartını paketini alır
-
Ultimate team çıktığından beri amaçları para kazanmak. Yeni mi anladınız bunu? -
FUT tam bir cilginlik, biraktigimdan beri huzur buldum 😁 -
FIFA 21 çıktığı günden beri oynuyorum bütün paketleri açtım bütün sbcleri yaptım ama düzgün para eden kart vermedi bir türlü. Bu hafta bütün kadroyu silip bıraktım oyunu. O kadar emek veriyorum doğru düzgün kart açamadım. Bu 15 milyonluk kartları kim açıyor belli değil. Böyle bir ortamda bulunmamak lazım.
-
O kartları açsanızda momentum yüzünden zaten daha kötü oynamaya başlıyor oyuncu ve takım.97 messi çıkarmıştım koşmuyordu resmen hızı 99 olmasına rağmen.Ben momentum olayı yüzünden bıraktım fifa oynamayı daha da 1 kuruş para kaptırmam bu dolandırıcı firmaya...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eskiden oyunu satın alırdık ve alışveriş orada biter eğlencemize bakardık. Sonra DLC kavramı geldi. Sonra oyunlara kozmetik farklılıklar içeren sürümler çıkardılar. Bazıları DLC olayını abartıp bundan ekstra kazanç sağlamak için ana oyunu nerdeyse yarım oyun gibi çıkarmaya başladı. Sonradan da böyle kumar tadında şeyler çıkardılar. Oyuncu, oyun mu oynuyor kendini mi soyduruyor belli değil. Oyun dediğin şey eğlence amaçlıdır. Sen cebinden bu kadar çok para çıktıktan sonra nasıl eğlenebilirsin ki? O skin'i alayım, bu silahı alayım, şu kostümü alayım. Ee bunun sonu yok ki. Bu işlerin gerçekten boku çıkmış. EA zaten benim gözümde niyeti müşterisini son kuruşuna kadar sömürmek olan kocaman kumarhaneden farklı değil. Oyun firması değil EA, söğüş firması. Geçen NBA 2K deneyeyim dedim PS Plus vermişti ve arkadaşla da hadi bişeyler oynayalım dedik multiplayer olsun, farklılık olsun. Yoksa işim olmaz. Oyuna giriyorsun her şey mor, pembe, neon ışıklar tadında menü. Sanki Las Vegas'ta bir kumarhanedeki slot makinesine bakıyormuşum gibi hissediyorum. Hiç de sevmem böyle temaları. EA için belgeye ihtyaç yok zaten ne oldukları belli. Devletlerin de bu oyunların içeriklerine bakıp kumar konusunda çok katı olmalarını destekliyorum. EA ve türevleri bunları istedikleri kadar yumuşak dille reddetsinler ama bu böyledir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Nisan 2021; 12:3:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Belge sızmasına gerek yok ki bütün sistemler oyuncuların daha çok para harcamasını sağlayacak yerlere yöneltir. Hatta işi kumara döktürür hırslandırır daha çok yatırım yapmasını sağlar |
Vay canına! Demek EA, para kazanmak istiyor, kart satmak istiyor. Gerçekten mi? Hiç bilmiyordum, iyi ki haberini yaptınız. Yavaş yavaş Fotomaç-Fotospor kıvamına geliyorsunuz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X