Şimdi Ara

Sızan Yeni Expansion Spekülasyonu: 'World of Warcraft: Shadowlands' Yeni Class +Yeni Talent Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yazacaklarım tamamı ile spekülasyon olmakla birlikte, fikir alışverişi amaçlı konuyu açtım.

Sızdırıldığı iddia edilen yeni expansion bilgileri şu şekilde; World of Warcraft: Shadowlands

Harita taslağı;

Sızan Yeni Expansion Spekülasyonu: "World of Warcraft: Shadowlands" Yeni Class +Yeni Talent Sistemi

Bu spekülasyonlar ilk önce 4chan forumlarında dillendirilmiş. Hatta bunun üzerine bazı kişiler blizzard çalışanları ile görüşme imkanı bulmuş ve bu sızan bilgilerin doğruluk payı olduğu bilgilerini almışlar.

Şimdilik Lore açısından Shadownlands'in ölüm sonrası gidilen bir yer olduğu biliniyor.

Dragon Isles ve Shadowlands olarak iki harita geleceği söyleniyor ve bunun yanında sürekli dillendirilen yeni dps class'ı olan Tinkerer'ın da bu expansion ile geleceği söyleniyor. Gelecek olan yeni classın turret vb. tarzı mekaniklere sahip olacağı, mail giyeceği ve tank & heal speclerinin de olacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Talent sisteminde değişikliğe gidileceği ve ana talent sisteminin yanında bir alt talent sistemi de geleceği belirtiliyor.

Aynı zamanda dragonisles haritasında bol bol void dragonlarla yüzleşeceğimiz söyleniyor.

WoW developerlarından birisinin yunan mitolojisine çok meraklı olduğu ve yakın zamanda yunanistanın xiros adasına gittiği biliniyor. Sızan haritada ise xiros isimli bir yerin olması diğer bir ilginç konu.

Diğer detaylı bilgileri bu kaynakdan okuyabilirsiniz:https://esports-news.co.uk/2019/07/28/wow-shadowlands-expansion-leak/

Ben bu sızan bilgilerin doğru olduğunu düşünüyorum ve yeni blizzcon'da tanıtılacağını düşünüyorum. Gerçi içlerinde sallama spekülasyonların olması da muhtemel.

• Sızıntılar ve söylentiler her zaman oldu da tutan pek olmadı

Oyunun geleceğine olarak söyleyeceğim ise diablo 3 vari bir yapıya bürünüyor. 3 genişleme paketi içerisinde, tamamen diablo 3 olmuş bir şekilde karşımıza çıkması muhtemel.

Rift - Grift sistemi.
    Legendary ve set item sistemi.
    Skill rune sistemi.
    Oyun MMO olmaktan ziyade action rpg türüne evrimleşmesini takip edecek bu sistemler.
    Hatta sezon gibi inanılmaz saçma bir sistem bile getirebilirler.

Derdim

Classic kafalarına balyozu koyacak ve kendilerine gelecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 15 Ağustos 2019; 23:26:36 >
  • Classic balonu 2 ayda sönecek. 2 ay sonra classic %90 oranında oyuncu kaybı yaşayacaktır. Forumda bir sene önceden konusunu açıp organize olmaya başladınız ama sizinde hevesiniz 2 ay sürecek. Forumda anılmayacak bile. Hepiniz değiştiniz ve eskisi gibi boş zamanlarınız yok. O zamanlar ilk heves ilk tutku ve yaşınızda gençtir çok keyif aldınız oyuna aşık oldunuz. Şimdiyse o zamanlar aldığınız zevkin %1 ini alamayacaksınız 2 ay sonra bırakacaksınız. O zamanlarki istek ve sabrınız şu an yok ve olamayacak. 2 ay diyorumda o da max. süre. 1 hafta sonra kayış atanlarınız bile olacaktır.
  • Tabiki de popülasyon kaybı ciddi oranda olacak. Şuan inanılmaz bir hype var.
    Yalnız yıllardır pvp serverlarda oynayan kitle var. Bu kesim kafadan classicte. En azından %70'i.
    Bakın, bin kişilik popülasyona sahip pvp server bile game play adına dolu hissettiriyor.
    Denemek için girdim ben daha önce oynamadım vanilla. O yıllar da site kurma işleriyle meşguldum
    Ana şehirlerdeki kalabalık, uçmanın olmaması. Oyuncuların yerde olması, oyunu canlı kanlı yapıyor. Şuan retail boş. İsterse 25m oyuncu olsun gene boş olacak.
    Oynamayan biri olarak yorumda bulunmam yanlış olur, lakin oynayacak kesimde wow'un asıl oyuncuları olacaktır.
    Zevk kısmına özellikle katılmıyorum. Ben garrison önünde duel atıp, muhabbet edip keyif alan birisiyim. Classic de ki world pvp de orgazm olurum heralde
    Bi kapı önü pvp vardı, legionda onuda sildi attı blizz. Artık ne desem boş.

• Classic Balonu dedigin sey neye gore sonecek?

2 ay sonra serverlarda insan mi bulamayacagiz ? Bunu mu demeye calisiyorsun? Yoksa baska bir yonden mi patlayacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceninGölgesi1982

Classic balonu 2 ayda sönecek. 2 ay sonra classic %90 oranında oyuncu kaybı yaşayacaktır. Forumda bir sene önceden konusunu açıp organize olmaya başladınız ama sizinde hevesiniz 2 ay sürecek. Forumda anılmayacak bile. Hepiniz değiştiniz ve eskisi gibi boş zamanlarınız yok. O zamanlar ilk heves ilk tutku ve yaşınızda gençtir çok keyif aldınız oyuna aşık oldunuz. Şimdiyse o zamanlar aldığınız zevkin %1 ini alamayacaksınız 2 ay sonra bırakacaksınız. O zamanlarki istek ve sabrınız şu an yok ve olamayacak. 2 ay diyorumda o da max. süre. 1 hafta sonra kayış atanlarınız bile olacaktır.
    he anasını satayım %90 oyuncu kaybı olacak. nostalrius zamanındaki popülasyon retail kadardı neredeyse, o yüzden telif attı blizzard. faşizan mısınız nesiniz yorumlara bak
  • wow classic 2 ayda balaon gibi sönme ihtimali bile yok. Wow oyuncuların %95 classic odaklanmış durumda ve emin ol daha kimse gelicek olan paketlerin suratına bakmaz.
  • Ben şahsen retail oyuncusuyum classic vs. oynamam o sebeple yeni gelecek paketlere daha çok önem veriyorum Classic elbette hype'ını kaybettiğinde oyuncu sayısı düşer ama yine kemik kitlesi oynamaya devam eder. Özellikle korsan serverlarda vanilla oynayan ve orijinal serverda oynamak isteyen bir kitle vardı. Onların kolay kolay classic'i bırakacağını düşünmüyorum fakat wow'un geleceği retail wow'dur.

Legion ile birlikte ne kadar güzel şeyler yapabileceklerini gösterdiler, bfa ile de ne kadar kötü Ondan bu süpriz yumurtadan herşey çıkabilir. Bekleyip görelim

• Söylediklerinin bir kısmına katılıyorum classic gercekten oynanış olarak zor ve aşırı eziyetli bir yapıydı. ayrıca artık hayat eskisine göre daha hızlı insanlar sürekli internette pc de telefonda uğraşacak meşgul olacak birşeyler bulabiliyor.Bundan 15 sene önce universite öğrencisiydim evde 2 arkadasımla beraber kahvede batak atmadan baska eglencemiz aktivetimiz yoktu zaten altımızda araba falanda yok karı kız işi kökünden yalan onun için verdik kendimizi blizz amcanın kucagına sabahlara kadar çılgınlar gibi wow atıyorduk.
  • yalnız bu leak deki haritayı yıllar önce mmo-champ da fan made expansion yapan bir adam yapmısı. onunki azshara ile ilgiliydi.

classic e gelince, oyun tabiki populer olucak fakat retailden populer olması imkansız
  • vanilla'nın hiç öyle balon olacağını düşünmüyorum, en azından daha önce düşünüyordum şimdi düşünmüyorum.Blizz bu paketle sıvadığı gibi gelen patchlerle iyice tüyü dikti.Wow'dan ayrılamayan kitle de betbat patch sirklasyonundan ise vanilla da kalmayı tercih etmesi çok daha mümkün.

Ayrıca 2 aylık getirisi ile wow bir işi hayatta başlatmaz.Vanilla'nın amacı da kendi içinde rekabet kurmak.Normal işleyişten kaçıp başka oyunculara gideceklerine kendilerine geri topluyorlar.
  • Tabii düşüş yaşayacak zaten yaşamayacak diyen ağır trollüyordur insanları ama "bitecek", "serverlar boş kalacak" diye bir şey söz konusu değil. Hype'ını alan, hevesini alan çıkacak sonra gerçekten de vanilla'yı seven insanlardan oluşan kemik bir kitle devam eder oynamaya.

WoW'un geleceği retail WoW'dur o sebeple blizzardın şu classic işlerini tamamlayıp onu bir kenarı koyup, ana oyuna focuslanması gerekli.

Yeni gelen 8.2 ile oyun biraz daha derli toplu hale geldi fakat yeterli değil. Yeni ve çok sağlam bir expansion bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 21 Ağustos 2019; 1:17:38 >
  • 8.2 nin en buyuk problemi, essence ların account wide olmaması bence.

main karakterimde blood of the enemy rank3 icin ruhumu sattım resmen
  • Bfa'nın hayal kırıklığını temizleyecek bir ek paket olmaz ise,bu sefer gerçek anlamda kayıp olur.

Her zaman yazdığım gibi; Multibox ve botlara HAYIR.

İnşallah karakterleriniz çalınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

8.2 nin en buyuk problemi, essence ların account wide olmaması bence.

main karakterimde blood of the enemy rank3 icin ruhumu sattım resmen
    Bende bazı essence'ların sadece pvp yapılarak alınabilmesine uyuz oldum ama ne yapalım, blizzard işte. İllaki bir gıcıklık yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Bende bazı essence'ların sadece pvp yapılarak alınabilmesine uyuz oldum ama ne yapalım, blizzard işte. İllaki bir gıcıklık yapıyor

Alıntıları Göster
    hocam blood of the enemy rank 3 icin gec hafta 3-4 gun durmadan farm yaptım.

tabi aynı essence alt rogue icinde gerekli. fakat lanet olsun ki asla girip farmlamam 2. defe

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.