Şimdi Ara

sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 80 cap varken oynayanlar bilirler, her yerde hybrid charecterler vardı ve gayet eğlenceliydi. Daha sonra oyun iyice, ticarete döküldü oyundan bir halt anlamayanlar '' hybrid charmı olur, çöpe atın'' gibisinden konuşmaya başladılar ve millet charı satamama kaygısıyla hybrid yapılandırmaları unuttu .

quote:

Bow kesinlikle Str olması lazım. Phy vuran bütün karakterler Str olması lazımdır. Aksini söyleyenin aklından şüphe ederim.

Yanlış düşünüyorsunuz, europe charecterler için bu dediğinizde haklısınız fakat, onlarda imbue olayı ve silahlarında 2 farklı atack biçimi yok. Ch charecterlerde ise durum farklı, hybrid yapılandırma elbette yapılabilir. Demekki biz bu oyunu 3 sene şuursuzca oynamışız. 100 level fll str olmayan hybrid, kasarak akılsızlık etmişiz. Fakat nedeni belirtilmemiş .

• beyler güzel olurda 2:1 hybird sarar mı o önemli ?
    kaybedilen balans acaba yakalanabilirmi o önemli ?

Üstte biraz birşeyler yazdım. tabi kimsenin okumadığını biliyorum.
    Ama ordaki düşüncelerime göre Full str veya Full int bow hoş durur.
    Öbür türlü olunca sro eski haline döner. herkes hybird olsun ozaman.
    Az hasar verip az hasar alsınlar. Sonuç ? Potu biten ölür değilmidir?

İnsanlar diyor Hybird süper olur fakat çok güzel alchemy yapman lazım.
    Eğer alchemy süper olursa hybirdde süper olur yoksa bir işe yaramaz vb.
    Ne alaka şimdi Full str alchemy yapmasın hybird yapsın. Tabi hybird alır.
    Full str çarada yapalım alchemy ? Eminim hybirdden daha çok iş çıkartır.
    hybirdin üstünü başını özel alchemy yapcağımıza gidip elindeki bowun critini yükseltelim ?
    phy atağını %100 e yakınlaştıralım ?

bakalım full str bow ne işler çıkartır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

beyler güzel olurda 2:1 hybird sarar mı o önemli ?
    kaybedilen balans acaba yakalanabilirmi o önemli ?

Üstte biraz birşeyler yazdım. tabi kimsenin okumadığını biliyorum.
    Ama ordaki düşüncelerime göre Full str veya Full int bow hoş durur.
    Öbür türlü olunca sro eski haline döner. herkes hybird olsun ozaman.
    Az hasar verip az hasar alsınlar. Sonuç ? Potu biten ölür değilmidir?

İnsanlar diyor Hybird süper olur fakat çok güzel alchemy yapman lazım.
    Eğer alchemy süper olursa hybirdde süper olur yoksa bir işe yaramaz vb.
    Ne alaka şimdi Full str alchemy yapmasın hybird yapsın. Tabi hybird alır.
    Full str çarada yapalım alchemy ? Eminim hybirdden daha çok iş çıkartır.
    hybirdin üstünü başını özel alchemy yapcağımıza gidip elindeki bowun critini yükseltelim ?
    phy atağını %100 e yakınlaştıralım ?

bakalım full str bow ne işler çıkartır.

Kardeşim 2/1 yapılandırmaları savunmuyoruz zaten. Ama hybrid charecter olmaz, yada ezik iddialarınıda kabul etmiyoruz. Oyundan anlıyorsan hybrid ilede kral olursun. Anlamadıktan sonra sun setli pure int yada str charı olsa ne yazar karşındaki adamın . Blader ve glavier dışında ch charların tamamı hybrid olur. S/S nukerde, spear nukerde hybrid olur ki, bunun örneklerini görüyoruz çok başarılı olanlarıda var. 11/1, 9/1, 7/1 hybridler güzeldir oynamasını bilen hybrid charecterlerle ortalığı dağıtır.

• kesinlikle full str.sakın hybird açma hem charın değeri düşer hemde işin zorlaşır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuttacyildiz

kesinlikle full str.sakın hybird açma hem charın değeri düşer hemde işin zorlaşır..

Önemli olan oyundan zevk almak ve herkez gibi olmamak farklı olmak . 100 level bir charın kerameti ne ki taş çatlasa 600 tl... Bu arada hiç hybrid bow kullandınız mı ? Bu kadar kesin ve net konuştuğunuza göre bir bildiğiniz olmalı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Başlı Sancak -- 4 Eylül 2009; 22:32:32 >
  • Ne açarsan aç ama lütfen küçük aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

quote:

Orijinalden alıntı: umuttacyildiz

kesinlikle full str.sakın hybird açma hem charın değeri düşer hemde işin zorlaşır..

Önemli olan oyundan zevk almak ve herkez gibi olmamak farklı olmak . 100 level bir charın kerameti ne ki taş çatlasa 600 tl... Bu arada hiç hybrid bow kullandınız mı ? Bu kadar kesin ve net konuştuğunuza göre bir bildiğiniz olmalı .

Arkadaşım senin düşünce tarzını kesinlikle çok beğeniyorum. Şu son birkaç gündür konulara verdiğin cevaplar gerçekten mantıklı geliyor. Sende eski srocusun ve emin ol bu forumda senin gibi düşünen ama sırf muhalefet için sana karşı çıkan tonla insan vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Clown

Ne açarsan aç ama lütfen küçük aç.

• Artık Teğmenim Sroda bir kademe daha yükseldim
    Teğmen kaçta?(edit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phuk -- 5 Eylül 2009; 2:23:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnKaZs

Artık Teğmenim Sroda bir kademe daha yükseldim
    Teğmen kaçta?(edit)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

quote:

Orijinalden alıntı: EnKaZs

Artık Teğmenim Sroda bir kademe daha yükseldim
    Teğmen kaçta?(edit)

Olamadım ki kaçta olcam?
    HEHEHEHEHE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phuk -- 5 Eylül 2009; 2:26:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

@Lurtz

Bakın, soruma abez cevaplar vererek bir yere varamazsınız. Ben ilk mesajımda '' Sence 1.6 Motor mu daha güçlüdür yoksa 1.4 Motor mu ? '' bunu sormamdan kastım bu sorunun cevabı belli olduğu için sordum. Bir nevi soruya soru ile karşılık verdim. daha Sonrası ise bir bow Str olur başkada birşey olmaz olamaz. Mantıken böyle birşey mümkün değil. Bazıları full int Bow yapıyor ne kadar tutuyor bilemiyorum ama Bow kesinlikle Str olması lazım. Phy vuran bütün karakterler Str olması lazımdır. Aksini söyleyenin aklından şüphe ederim. 1 milyon sp kasmakla iş bitmiyor . . .

+1
    Oyunda en çok crit vuran karakter bow sen gidip onu melez yaparsan critler boşa gider bow dediğin full str olmalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Clown

Ne açarsan aç ama lütfen küçük aç.

• Tabikide oyuncu önemli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.