Şimdi Ara

sizce 2006 yılında dünya kupasını kim alacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya neyin muhabbetini yapiyorsunuz daha kimin gidecegi bile belli degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih.çelik -- 29 Haziran 2005, 16:37:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_e_G

adamlar 20 tane gol pozisyonu kaçırmış olabilir sonuçta maçı son 5 dk da kurtardılar. Hatta bizle dalga geçiyorlardı eğer maçlar 85 er dakkadan oynansaydı, Türkler şampiyondu diye.
    Ayrıca ben 2002 dünya kupasının tüm maçlarını izledim. Brezilya'nın zar zor geçtiği başka hangi takım vardı? Finalde Almanya'yı bile çok rahat geçtiler.
    Tamam, haklısın herhalde Brezilya Türkiye karşısında kat kat iyi oynıycak ama her takım karşısında böyle oynuyor. Türkiye diğerlerinden çok daha iyiydi sonuçta bu Brezilya onun karşısında öyle çok üstün oynamak nerdeyse imkansız.

Dostum ben sana çok ciddi birşey söyleyeyim o ilk maçta Brezilya gruptan çıkma işi bizim maça kalsaydı ve kaç gol lazım olursa olsun mutlaka hepsini atardı...Bizim milli takımı gözümüzde büyütmeyelim,abartmayalım.

• yani diyosun ki brezilya türkiye ye fark atar?
  • fubolcu kalitesi teknik altyapı futbol mantalitesine göre evet..
  • eğer oyuncuları tek tek oyuncuları karşılaştırırsak tabi atar ama hiç bir zaman böyle olmuyor.
    brezilya nın gruptan çıkma şansı sona kalsa türkiye ye fark atardı diyordunuz peki ya yarı finalde,
    1-0 zar zor aldılar gruptan çıkmaktan kat kat daha zor bu maçta fark nerde????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_e_G

yani diyosun ki brezilya türkiye ye fark atar?

Gününde olursa EVET.
  • Bu adamın yazdıklarını iyi okuyun aynen katılıyorum. Brezilyanın futbolu kötü.

quote:

Orjinalden alıntı: butterflyT

Brezilya bu futboluyla babayı alır diyesim geliyor. Brezilya geçen dünya kupası da dahil olmak üzere rezil top onuyor. En azında Brezilya gibi oynamıyor. Hatırlarsanız 2002 dünya kupasına adamlar nerdeyse katılamayacaklardı. Brezilya 18 maçta tam 6 kez yenilmişti. O zamanlar düşünün Romário'nun oynaması bile gündemdeydi ki Romário 5 maçta 8 gol atarak Brezilyanın en golcu oyuncusu olmuştu ! Ronaldo da 8 gol atmıştı ama Ronaldo, 18 maçın 17'sinde sahaya çıkmıştı. Varın gerisini siz düşünün.

En son Brezilya - Arjantin maçını izledim ilk 40 dakika spikerin ağzından Brazilyalı oyuncuların isimlerini çok zor duydum. Zaten ilk 40 dakikada Arjantin durumu 3-0 yapmıştı. Brazilya turnuva takımı tamam da futbolları pek parlak değil.

• Bence Brezilya bugün Konfedarasyon kupası finalini çok rahat alır.. En son Brezilya - Arjantin maçında Arjantin'in bariz üstünlügü vardı ama orda evsahibi olmasının faktörü büyüktü.. Brezilya çok iyi top oynamıyor gibi görünse de her an gol atabilecek, sonuca çok rahat gidebilecek bir takım.. ve Dünya Kupalarının havası farklı olur Brezilya bence yine Dünya Kupasının 1numaralı favorisi.. Bugün Arjantin önünde de gücünü bir kez daha göstereceğini düşünüyorum..
  • Brezilya alır bence
  • arkadaşlar bu arjantin kupayı alırsa TÜRKİYE havada karada alır....bu kadar berbat bi oyun olmazya....brezilya resmen dalga geçti arjantinle.....sonuç brezilya 4-1 aldı maçı...bence güzel maçtı(brezilya tarafından bakarsak.......
  • Brezilyayı bu maçta seyrettikten sonra diyorum ki....kupanın en buyuk faworisi Brezilyadır..bu takım bu geceki gibi oynasın son derece rahat kazanırlar kupayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brooklyn -- 29 Haziran 2005, 23:57:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan1453

arkadaşlar bu arjantin kupayı alırsa TÜRKİYE havada karada alır....bu kadar berbat bi oyun olmazya....brezilya resmen dalga geçti arjantinle....

En son Arjantin-Brazilya maçında da yukardakilerin tam tersini diyordum. O maçta da Brezilya iğrenç ötesi bir top oynamıştı. Bu geceki maçta Brezilya baya asıldı. Çünkü grup elemelerinde Arjantine içerde dışarda 2 kez yenilmişlerdi. Kupadan çok Arjantini yendiklerine sevinmişlerdir.

Türkiye gider mi bilmem ama eğer gidemezsek Almanya da Arjantinin dünya kupasını kaldırmasını isterim. Hiç belli olmaz ama Avrupadan bir takımın Dünya kupasını alacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koko_

Bence Brezilya bugün Konfedarasyon kupası finalini çok rahat alır.. En son Brezilya - Arjantin maçında Arjantin'in bariz üstünlügü vardı ama orda evsahibi olmasının faktörü büyüktü.. Brezilya çok iyi top oynamıyor gibi görünse de her an gol atabilecek, sonuca çok rahat gidebilecek bir takım.. ve Dünya Kupalarının havası farklı olur Brezilya bence yine Dünya Kupasının 1numaralı favorisi.. Bugün Arjantin önünde de gücünü bir kez daha göstereceğini düşünüyorum..

aynen dediğim gibi oldu Brezilya çok rahat kazandı.. Tabi bunda Arjantin'in kötü olmasının da payı vardı ama Brezilya Dünya kupasının 1numaralı favorisi olduğunu gösterdi bence..

• Ev sahibi ALMANYA alır bence
  • TÜRKiYE olmazsa,
    ben Almanyanin almasini isterim,

ama söylenilenler gibi Arjantin, ya da Bresilya iyiler
  • Almanya:4-Meksika:3
    kaptan Michael Ballack
  • Konfederasyon Kupası Brezilya'nın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

quote:

Orjinalden alıntı: hakan1453

arkadaşlar bu arjantin kupayı alırsa TÜRKİYE havada karada alır....bu kadar berbat bi oyun olmazya....brezilya resmen dalga geçti arjantinle....

En son Arjantin-Brazilya maçında da yukardakilerin tam tersini diyordum. O maçta da Brezilya iğrenç ötesi bir top oynamıştı. Bu geceki maçta Brezilya baya asıldı. Çünkü grup elemelerinde Arjantine içerde dışarda 2 kez yenilmişlerdi. Kupadan çok Arjantini yendiklerine sevinmişlerdir.

Türkiye gider mi bilmem ama eğer gidemezsek Almanya da Arjantinin dünya kupasını kaldırmasını isterim. Hiç belli olmaz ama Avrupadan bir takımın Dünya kupasını alacağını zannetmiyorum.

arkadaşım doğru söylüyorsun ama şuda bi gerçek brezilya elemelerde güzel oynamıyor ama dünya kupasında başka oynuyor....geçen dünya kupasındada görmüştük....zar zor çıktılar gruptan ama kupayı aldılar....yani kupa maçlarında ağırlığını koyuyor brezilya....

• hakan1453

evet aynen öyle. Federasyon kupasında da gruptan averajla aynı puanlı Japonyanın önünde çıktılar. İte kaka yani ama sonra kupayı aldırlar. Adamlar tam turnuva takımı...

Ama ben yine de tam kadro olduğunda Arjantin daha ağır basar diye düşünüyorum. Belki de Brezilyadan sıkıldım artık ondan da olabilir.

Dünya kupasında Brezilyayı durdurursa Arjantin durdurur çünkü Avrupada güçlü takım yok. Nerde o eski İtalya, Almanya, Hollanda Fransa.. İngiltere ile İspanyadan da ne zaman cacık olmuş ki şimdi olsun. Hele İspanyayı hiç anlamam. Adamlar illa ya grup maçlarında ya da 1 tur da giderler. Hani Türkiye bir iki turnuvada daha yarı final oynasa Dünya Kupası tarihi olarak İspanyadan daha başarılı olacak ki bu takımın adı İspanya yani Real Madridin, Barcelonanın, Valencianın ülkesi gelde çık işin içinden.

Grup eşleşmeleri nasıl olur bilmem ama uygun olursa Arjantin - Brezilya dünya kupasında Final oynar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.