Şimdi Ara

Sizce 2500 tl'ye bu sistem alınır mı? (ss'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2548 tl'ye bu sistemi topladım ek olarak windows 10 pro aldım 40 tlye ve sistemi tamamladım güzel sistem olduğuna inancım tam.

Amd ryzen5 1400
    Msi 1050ti gaming x 4 gb
    Corsair vengeance 2400 mhz
    Asus b350m-kprime
    High power 500+80 psu
    Seagate barracuda 1 tb
    Powerboost 3 fanlı pencereli kasa. G1008s

Sizce 2500 tl'ye bu sistem alınır mı? (ss'li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redperen -- 21 Ekim 2017; 23:35:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel sitem olmus bence i5 8400 lü güzel bi sistem yapılabilirdi ama buda gayet önü açık bi sistem olmuş iyi günlerde kullanın
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam i5 beni kesinlikle aşardı 2500ü bile aşmamam gerekirdi normalde :)

• neyse hocam sizde bütcenice göre en optimal sitemi yaptiniz gerisi yapcak arkadaşlar için dolar bu halde iken yapacak bisi yok ama bi umut yapıcak arkadaşlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 21 Ekim 2017; 23:55:25 >
  • Parçaları ayrı yerlerden aldım hep, üstüne vatan computer %18'lik indirim yapınca son noktayı koydum sistem için.

• Merhaba. Öncelikle, sistem güzel olmuş. Senin okulda kullanacağın programlar için intel daha bir seçim olacaktır.. Ekran kartını rx 560 al. 250 tl civarında kar elde edersin. Performans olarak ise gtx 1050 ti %5-%10 daha iyi ama o fark için o kadar çok para vermeye asla asla değmez.. Ekran kartını RX 560 al. 2gb veya 4gb farketmez.. Hdd için de 220 tl demişsin.. EKran kartından arttıracağın para ile hdd için olan 220 tl'yi birleştir, git 250 gb ssd al.. 250 gb'a windows ve oyunlar ve biraz veri çok rahat sığar. Daha sonra ihtiyaç duyarsana gider 170 tl'ye falan 500 gb hdd alır takarsın, oh miss.. Tabi şu an için 240 gb ssd bana yetmez, elimde çokça veri var, onları acilen bilgisayarıma aktarmam gerek dersen o başka.

Ama öyle değilse benim dediğim gibi yap.
  • dancerboy14 kullanıcısına yanıt
    dostum adam sistemi almiş zaten kdv indrimleri ile
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    evet sonradan fark ettim öyle olmuş
  • N11'den Hddyi 189 TL + Ücretsiz kargo ile aldım ve 40 tl'lik indirim geldi onunla da Corsair ram'i 346 tl'den kupon kullanıp 306 tlye düşürdüm.

Kasayı hepsiburadadan 170 tlye aldım kargo dahil,

Güç kaynağını sinerjiden aldım 203 tlye kargo dahil,

Ekran kartını forumdan 750 tlye aldım,

Anakartı teknoloji pazardan aldım 297 tl ve ücretsiz kargoyla

En son İşlemciyi satın aldım tabii ki vatan bilgisayardan :) 635 tl + ücretsiz kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redperen -- 22 Ekim 2017; 2:50:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.