Şimdi Ara

sizce 63 level asassın ı mı 65 level warrıor la takas ediyim mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: the_texsas

bence takas yap eğer warriorun itemleri iise

haayııııır warriorun itemleri iyi olsun olmasın hata isterse hiç itemi olmasın takas et scream vs açık herşey tam bi warriorun karşısına kimse çıkamaz
  • olm senin itemlerin sağlamsa hem kendin kastın ben olsam başkasının kastığını almam hem 63de olsa kendi alın terin 64 olunca dex tamam lanıo zaten
    daha ne istion bence değişme
  • sAoL emrah abi = SenS öle oldu gerçekten beklemıodum kendımden sonucta oyuna olımpıa da basladım ılk char ım ama ii oldu

bazı arkadaslar ıtemlerın ii se kotyse yazmıs ama uste bırazcık cıkarp bakarlarsa ıtem lar orada yazıor

Bir arkadas da 65 level warrrıor dm donebılır rahat demıs ama bende asas basıma son dm 2 dk 30 sn oldu dm donebılıyorum 1 1920 we malıce yeterlİ warrıor u ısteyıs sebebım aslında boss we defancE

ama arkadaslarımda deısme dedı su an %75 asas %25 warrıor aklımda :) katılan herkes saolsun
  • warrıor u al dm don asasne item yap adama tekrar ver warrıor u
  • assian en iii si bence
  • wejder ben ce ı_cut zor keersin ben biliyom onu gerçi senin charı bilmiyom ama saglam adam ı_cut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JameL -- 27 Nisan 2006; 14:42:50 >
  • saol dozdisp saglam ımdır desem mütewazi olmaz :)

bi güN beklerım pM at I_cuT izlersin istersen :Pp
  • ben human ım olimpiada az kesmedin beni gerçi ben de seni kestim ama ks olduydu:Ddersimlidewrimcioz ıd benim char o kadar saglam deil senin üstengi ibi itemler yoq ama kombo ile az buz bişiler yapıyoruz işte aklında olsun...kaçarsam kowalama beni cz de:D
    quote:

Orjinalden alıntı: _I_cuT_

saol dozdisp saglam ımdır desem mütewazi olmaz :)

bi güN beklerım pM at I_cuT izlersin istersen :Pp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JameL -- 27 Nisan 2006; 14:54:58 >
  • bence değişme zaten arada fazla fark yok ayrıca hiçbir char
    insanın kendi emeğiyle kasıp yükseltdiği char kadar zevkli
    olmaz insan kendi charını özler
  • degisme asasain en zevkli char ;) haa ben bu oyunu zevkine oynamiyorum diyorsan degis
  • assasine alışmışsın bence değişme ben arkın charını aldım mage di alışana kadar 1 hafta geçti ve çoğu kaz yattım bence 2 lwl için charını bırakma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.