Bildirim
Sizce 700-1000 ytl arasında alına bileceken en iyi tel hangisi???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence kesınlıkle o ıkı telefon arasında 6280 nokia dan başka alınmaz.sony de w810i al bence -
bende öyle düşünüorum ama foto kalitesi çok iyiymiş p850 de.ama nokianın artı yönleri biraz ağır basıo.Rayo vs.. -
n70 veya W810İ alırdım... -
p850 güzel ve küçük bir alternatif ama 6280de fena sayılmaz.. benimde aklıma w810 geliyor.. Hepsine tercih ederim w810u biraz araştır istersen.... -
İmzama bak, P850 alma
O fiyata kesinlikle W810 al -
nokia n70 al bence -
6280 de video çözünürlüğü daha yüksek 640*480.
ama p850 ninde foto su daha iyi oto fokus ve makro var.
ben bu ikisinden 6280 ni tavsiye ederim. -
nokia 8800 -
arkadaşa katılıyorum bencede nokia n70 al -
Bence arkadaş n90 nokıa arasın da en iyi telefonlar arasındatavsiye ederim -
6280'in fotoğrafları hiç güzel değil videosu güzel gerçekten ... S40 bazlı hızlı bir telefon ancak bana göre çok narin ve şarjı az gidiyor...Özellik olarak p850'de hiçbirşey yok ama ben olsam kesinlikle w800 alırdım veya k750i...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- telefondan hesap makinesi silindi
- stereo ses nedir
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- xiaomi whatsapp sorunu
- silicon carbon batarya nedir
- asker telefonu
- bimcell numara taşıma
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X