Şimdi Ara

Sizce alıyımmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok övüyorlar mw3 ü ben bf3 aldım ama fps 30 civarı az geliyor akıcı değil zevk alamadım bıraktım mw3 almayı düşünüyorum param var ama size bi kaç sorum var

1- Hack varm ?
    2- Grafikler nasıl ?
    3- ndivia ge force 420M var 50 60 fps alabilirmiyim ?

Sizce oyun nasıl anlatırmısınız ?

• süper bir oyun kesin al

efektleri gayet güzel

hikaye süper maplarıda battle fieldden daha iyi kesin al
  • bf3 zaten gecen senenin oyunu bence mw3 yeride blackops 2 al daha iyi.Bedava olarak mw3 teknogods dan falan oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spca6

Beyler çok övüyorlar mw3 ü ben bf3 aldım ama fps 30 civarı az geliyor akıcı değil zevk alamadım bıraktım mw3 almayı düşünüyorum param var ama size bi kaç sorum var

1- Hack varm ?
    2- Grafikler nasıl ?
    3- ndivia ge force 420M var 50 60 fps alabilirmiyim ?

Sizce oyun nasıl anlatırmısınız ?

Ben mw3 oynuyorum gayet iyi . hack falanda gormedim simdiye kadar . black ops 2 alsan daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldın mı ?
  • Cod serisinin genel yapısında her yeni oyun çıktığında eskisi hile akınına uğruyor. Mw3 multisi hile kaynıyor, yeni alıcaksın madem bo2 alınabilir yakın zamanda çıktığı için hile yaygın değildir diye tahmin ediyorum.
  • Call of duty serisi candır,canandır . En son MW 1' i oynadım. Gerisine sistem yetmedi üniversite hazırlık falan derken koptuk. Ama şu ygs-lys bir bitsin. Yapacağım ilk iş geri kalan mw 2 ,mw 3, black ops 1 ve black ops 2'nin singerplayer'lerini yalayıp yutmak olucak. Saygılar ...

FORZA CALL OF DUTY !!!!!!!!!!
  • MW 3 evet çok zevkli ama orjinal alıp oynarsan kafayı yiyebilirsin cidden çok hileci var. Bir arkadaşım kopyadan oynuyor multyi bana anlattığına göre daha az hileci ve can sıkıcı olay var hemen her server da admin var direk banlıyor diyodu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.