2020 yılı başında almadıysanız artık araç alamazsınız. |
Sizce Araba Almanın Zamanı Mı? (3. sayfa)
-
-
Dövizde kalın, araba ve ev ucuzken alınır, tavan fiyattan alırsanız, oynanan oyunun parçası olursunuz, kimse almazsa mallar ellerinde patlar, bir kaç ay once olduğu gibi, düşük faizli krediler geri gelir, önceden olduğu gibi.
Virüs devam ederken önce sanatçıları suladılar, sonra elde kalan emlağı ve arabayı elden çıkardılar, çünkü bu kesimler azlar ama çok sesleri çıkar, hatırlıyorsunuz, açız demeye ufaktan başlamışlardı, biraz bal sürülünce şimdi sesleri çıkmıyor!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sizin gibi 1 aydır araç arıyorum. herkes tabire caizse ağzını doldura doldura fiyat söylüyor. yalnız şöyle de bi durum var; yazılan fiyata satamıyorlar. 125 yazdıysa telefonda 115'e kadar düşüyorlar. ilan süresi dolmak üzere olan araçlara bakın. araç sahibi eğer cidden satmaya niyetliyse 10 bin ve üzeri pazarlık olabiliyor.
-
Bulursan alırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşmesi için 2 ihtimal var.
1. Döviz kuru düşecek
2. Ötv düşecek
Sence bunlar düşer mi bence düşmez. Üstüne alt vergi diliminde olan bazı araçlar fiyat artışı ile üst dilime de geçecek.
Ortalıkta sıfır araç olmadığı için 2. el fiyatları yüksek onlarda eğer sıfır araç arzı artarsa 2. el fiyatları biraz ama oda biraz düşer.
Hocam istediğim tarzda ikinci el araç yok yaşadığım şehirde :/ bulsam bile manuel veriyolar ki bu yüzden sıfır otomatik almak istiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yakında gıda sıkıntısı olup temel ihtiyaçları zor karşılayacağız siz araba diyorsunuz, Venezuela olduk 90+ ları oynuyoruz, dış borçları ödeyemeyecek durumda ülke...
-
Ne bileyim hocam bir umut soruyorum :/
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam imkanınız ve enerjiniz varsa düşünmeyin, istediğinniz modelleri araştırıp listeleyip bayileri arayın. eylül başı kaporayı verip geçen hafta teslim aldım aracımı ben. şöyle mantık kurdum, benim kenara koyduğum paradan daha yüksek hızla artıyor araç fiyatları, gün geçtikçe uzaklaşıyorum diye gözü karartıp aldım, opel'de 0 faiz kredi imkanları var tüm modeller için inceleyebilirsiniz. bu fiyatlar durmaz inmez kısa ve orta vadede, sizi ciddi miktarda ve uzun vadeli sıkıntılı borç yüküne sokmayacaksa ben almanızı nacizane tavsiye ederim.
-
Yeni araç alma devri bitti. Babalarınızın arabasına iyi bakın.
Hanımsa 160 bınde aldık cok memnun olduk wallahı sewındırık 2008 model Ford Fıesta ancak aldık...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X