Şimdi Ara

Sizce aracım neden satılmıyor?Tavsiyeleriniz nelerdir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam plaza ve galerilerin yalancısıyım. Belki takas için gittim diye yüksek fiyat verdiler bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger 57 58i gördüysen direk sat arabani,ordaki fiyatlara bakip zorlama yapma degerli meslektaşım.onemli olan orda kimin arabasina kac yazdigi degil nasil elden cikarabildigidir.

• Hocam fiyat biraz fazla sanırım.Ayrıca bu aralar 2.el piyasası durgun olabilir.Bayiler de kampanyalara başladı insanlar 0 km araçlara yöneliyor sanırım.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Herkes aynı fikirde.Sanırım bu gidişle öyle olacak.2010-2011 eski kasa civic bakacağım.

Ragnarok, aynen piyasa konusunda çok haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyin. -- 22 Ağustos 2016; 16:59:05 >
  • hocam genel kanı ve bende dahil fiyat pahalı satılmama nedenlerineden en öenmlisi bu.bide siyah olunca tuzu biberi.siyah araba== dışı seni içi beni yakar
  • Galeriye 57'ye bırakırdım ben olsaydım.
    Piyasa değeri 38 bin olan aracımızı beklemek istemediğimiz için 36 bine galeriye sattık.
    Ayrıca 60 bin veren insan sıfır B segmenti dizel alır geçer, en azından ben öyle yaptım.
    Kilometrenin 100 bine yaklaşması, aracın Sivas'ta olması ve aracın siyah olması gibi nedenler satışı zorlaştırıyor.
    Ayrıca 1.6 tdci motor şehir içinde nasıl 5.5 yakıyor anlamadım, 115 beygirlik 1.6 tdci motorla şehir içine girseniz yakıt 6.5'ten aşağı düşmez.
    Tabi şehir içinden kasıtınız 40-50 km hız ise bilemem.

• Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    Siyah olması büyük bir etken katılıyorum.
    Şehir içinden kastım o hızlar.Burda çok merkezi yerlere girmediğiniz sürece trafik yok.Hatta dizel araca bile gerek yok.En uzak yer 15-20 km.O yüzden dizel-lpg farketmez dedim.
  • Hocam bence gidebilecek en iyi fiyat 55 gibi görünüyor :(, (1 ay önce 2012 titanium smart paket hatasız aracı 62ye verebildik)
  • harunresitz kullanıcısına yanıt
    O fiyatlara vermeyi düşünmüyorum hocam. Style paketlere 54-55 istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

İlan resimleri kötü, gereksiz bir sürü bilgi var. Daha sade ancak bilgi verici bir açıklama yazın ve resimleri daha iyi Çekin.

Bende trend x Focus sattım yakın Zamanda kiralama çıkması, 80 binde ve trend x paketti hor kullanılmış bir araçtı ancak resme bakın yeter. :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sizce aracım neden satılmıyor?Tavsiyeleriniz nelerdir?

iPhone mu? :)

• ülkenin hali ortada bariz durgunluk var. kimse önünü göremiyor. normal şartlarda dizel focus titanium sedan bir haftada makul paraya satılırdı.
  • Sebep belli çok istiyosun,ayrıca bu kasalar tutulmadı çok tipsiz.
    Satmak istiyosan fiyat düşür.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Telefon numaranız gözükmesine gerek yok. telefon yönlendirme hizmetini kullanın. Ücretsiz.
    Size ulaşmak isteyene 5 dakika geçerli 0850'li bir numara gösteriyor site. O numara arandığında sizin ilişkilendirdiğiniz
    cep telefonuna gidiyor arama.

nasıl oluyor bu işlem hocam tam anlamadım ?
  • İlan verirken iletişim seçeneklerinde var. İsmini tam hatırlamıyorum. Telefon numaram gözüksün gözükmesin mesaj alayım vb. işlerin olduğu bölümde. İlanı düzenle deyin. İletişim bölümü en başta olmalı. Oradan seçersiniz.

• pahalı çünkü...
  • benzinlisinin sifir satis liste fiyati 61bin lira iken 4 yasinda ve 85bin km yapmis araca o parayi vermem. dizelinin de liste fiyati 79bin. pazarlikla suyla buyla 75bine alinabilir.

kisaca o arac pahali.
  • Fiyat bana fazla geldi.
  • Pahalı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.