Şimdi Ara

sizce ata demirerin beyaz show da kırdığı pot kariyerinin zirvesindeyken onu etkiler mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

sizce ata demirerin beyaz show da kırdığı pot kariyerinin zirvesindeyken onu etkiler mi??

(En Son Oy Tarihi: 7.4.2005)
Giriş
  • bu konuda ata demirere karsı olan ilgi ve düşüncelerinizde değişiklik var mı yazarsanız ayrıca cok sevinirim burda onemli olan ata demirer yada bir baskası hiç onemli değil bizler insanların kırdıkları potlara ne kadar takıyoruz!! bunu cok merak ediyorum!!

• Hiç de etkilenmez, aslında hayran diye adlandırılan insanlara ders olmalı.
    İşte sana hayranım filan lafları, sonra özelle ilgili gereksiz sorular. Sonra Verecen mi sözü o anlık bir refleks gibi birşey.
    Kardeşim önce siz kendi ailenize hayran olun. Ne hayran oluyorsunuz elin adamlarına. Seyredin sanatçıları sanatlarıyla. Seyredin futbolcuları top oyunuyla gibi.
  • etkilemez nie etkilesinkii.adam zaten sovmen.ciddi bi adam olsa bas1 belaya girerdii etkilenrdi karierii.ama sovmenleri pot k1rmak filan etkilemezz.bunun çok örnekleri waaar
  • başkası olsa etkilerdi de komedyen olunca unutulur bir süre sonra
    adam avrupa yakasında bile ben selin'e kaymak istiyorum diyodu düşünün yani
  • O ADAMA GICIK OLDUM ŞİMDİ ADAMIN BİRİ ORDAKİ BAYANLARA VERCEN Mİ DESEYDİ ORTALIK KARIŞIRDI
  • valla bence hakketti o kız
    sana ne ata demirerin kız arkadşında bir de yok diyor kızda yoksa yani derse ata der ...
    en olabilecek cevabı verdi bence
  • Ya sonuçta bir anlık boşlukta yapılmış bir gaf olabilir yani nihayetinde canlı yayın en nihayetinde de insan çok doğal bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne olmuş yahu, bilen var bilmeyen var. Lütfen en baştan açıklasanıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

ne olmuş yahu, bilen var bilmeyen var. Lütfen en baştan açıklasanıza

beyaz show da kadının biri ata ya sevgiliniz varmı diye sordu telefonda ATA da verecenmi dedi olay bundan ibaret
  • ata en güzelini yaptı, bakalım bundan sonra birileri canlı yayına bağlanıpta sevgilin varmı,burcun ne gibi aptalca sorular sorabileceklermi..
  • kızın sormasında var zaten bişey,
    kız varmı dedi, aradan 3-5 sn geçti yoksa dedi, e adamda bu soruya cevabı yapıştırdı reflex olarak. istemsiz olmuştur. da zamanında güner ümit te bu şekilde zirvedeyklen batmıştı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hükümran

ata en güzelini yaptı, bakalım bundan sonra birileri canlı yayına bağlanıpta sevgilin varmı,burcun ne gibi aptalca sorular sorabileceklermi..

+1 helal olsun diyesim geliyor ama bilmem ayıp olur mu
  • ya beyler biraz konuya su yonden baksanıza nereye gidio bu halkımız soran da cevaplayan da kabahatli bence bole sacma sorular sorduğu için bayan yanlış yapıo ki bunu bağlanan her insan yapıo bu sacma soruların ne onemi varsa!! cevap ta cok sacma nedir bu ya! bizim ahlak değerlerimiz nerde kaldı!!! gercekten çok utanç duyuyorum! buradan bütün sapkın türk gençliğini kınıyorum!!!
  • hehhe manyak komik ata adamım!
  • ata boş bulundu bence ama kariyerini sarsmaz... cok kro bir laf "vercenmi" lafı tarkanda canlı yayında çişim geldi demişti.. sonucta oda bir insan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.