Şimdi Ara

SİZCE ATI MI? NVIDIA MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Bence bu başlıkla bu konudan sonuç olarak çıksa çıksa kan çıkar.

Başlıkta ciddi bir düzenlemeye gidilmesi lazım.

gerek bile yok zaten su anda forum icinde 4870X2 haric butun kartlarin neredeyse incelemesi var arkadas kusura bakmasin ama genel olarak soyluyorum neden oraya bakmadan millet baslik acmak ister bilinmez once incelemesine bakin daha sonra da hangi kart size uyuyorsa onu alin arkadas biraz cik forum bilinci olsun sozum genel icin gecerlidir ( basligi acan ) arkadas emin ol buradakinden daha iyi secim yapacaksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

eğer alabılırsen kesınlıkle gtx260 derım eğer o kadar para veremezsen 9600gt yada 8800gt derım

gtx260nerde 9600gt nerde alıcaksa bile gtx260 alıcağına hd4870 alır
  • başlığı gören hemen atlıyor tabi
    bizim millet kavgayı sever

ben hiç bi markanın fanatiği değilim ama yakında Palit 4850 sonic almayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bandits18

Nvidia tabiki

Başlığın tehlikeli olduğu hemen kendini belli ediyor
  • bence hd4870 vs gtx260 al ..

ama hangisini alıyım dersenn ..

düşündürücü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1

9600gt daha iyi bir karttır kesinlikle gtx260 4870 yakaşıık olarak denk kartlarddır ama physx ve driver desteğinni düşünürsek gtx260 daha iyi bir tercih olabilir

quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

AMD-ATI/INTEL/MICROSOFT havok'u destekliyor.
    Nvidia=Physx'i destekliyor
    AMD-ATI'nin kartlarında Physx'in ve CUDA'nın çalışmasını sağlayacak projeyi Nvidia destekliyor. AMD-ATI bu projeyi desteklemiyor.

Eğer nvidia bu projeye desteğini sürdürürse ve proje başarılı olursa kazanan AMD-ATI oluyor ama nvidianın projeye desteğini bir noktada kesmesi gerekli yoksa havok ve physx aynı anda yaygınlaşırsa ve ati kartlar ikisini de destekleyecek duruma gelirse kazanan AMD-ATI olacak. Nvidia sadece physx desteğiyle kalacak.

Yani nvidia şuanda projeyi destekliyor olabilir ama ileride mutlaka desteği kesmesi gerekecek gibi görünüyor. Yada ileride belki lisans ücreti gibi birşey isteyebilir.

can-selcik arkadaşımız burda değil amahttp://forum.donanimhaber.com/m_25477265/tm.htm linkindeki alıntısını belirtmek istedim

gpu üzerinden havok'a az kaldı..Gidişat gösteriyorki cevap : ATI

forumdan aldığım bağlantıyıda konuyla ilgili olarak incelemeni tavsiye ederim thesims2..

• bence s3
  • nvidia olsunda çamurdan olsun.sorunsuz kart yapıyor adamlar.
  • 9600gt alda :) ilan başlığı kışkırtıcı olmuş 3850 mi 9600gtmi yap sen onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_rappe

quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

eğer alabılırsen kesınlıkle gtx260 derım eğer o kadar para veremezsen 9600gt yada 8800gt derım

gtx260nerde 9600gt nerde alıcaksa bile gtx260 alıcağına hd4870 alır

neden gtx260 alcagına 4870 alcakkı onu anlamadım gtx260 oc ile 4870 den daha ıyı performans verıyor onun için gtx260 tercı ederım ben herzaman arkadaşda eğer alma durumun olursa gtx260 tavsıye ederım
  • tamam arkadaşlar gtx 260 almaya karar vertim teşşekürler yorumlarınız için
  • HD 4870 al paran cebinde kalsın
  • Hayırlı olsun o zaman konuda kapatılsın baride tartışma olmasın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.