çok genel bi soru modellere göre değişir ama sonuç olarak kartı almışsınız ATI iyi markadır bende atı kullanıyorum
seferoğulları tellioğulları hücuuum
quote:
Orijinalden alıntı: gky05
çok genel bi soru modellere göre değişir ama sonuç olarak kartı almışsınız ATI iyi markadır bende atı kullanıyorum
bende ATI yi seviyorum da bi arkadaş var bilişim uzmanı nvıdıa grafik çözünürlükleri daha iyi dedi aldığıma pişman etti beni :D
Aynı fiyata gtx460 almadım .Daha iyi oc ediliyordu phsyx cuda nvidia 3d gibi özellikler vardı.Ama gittim 6850 aldım mesela .Ben atiyi seviyorum Ati candır canandır.Fanlığınıda yaparım
grafik çözünürlüğü neymiş yahu ? yani nvidia 2560x1600 den yüksek çözünürlük sunuyorda bizimmi haberimiz yok. (kastım eyefinity yada diğer çoklu monitör seçenekleri değildir)
quote:
Orijinalden alıntı: AngelsOfDarkness
Aynı fiyata gtx460 almadım .Daha iyi oc ediliyordu phsyx cuda nvidia 3d gibi özellikler vardı.Ama gittim 6850 aldım mesela .Ben atiyi seviyorum Ati candır canandır.Fanlığınıda yaparım
6850 de başarılı evet ATI daha iyi bencede ben 292 lira ya aldım şuan aldığım ekran kartı 345 lira olmuş
evet oda düşünülebilir ben aldığımda vatan computer da ilk açılış nedeniyle %30 indirim vardı ondan yararlandım. :D ama dediğin his de sağlam biliyorum iş yerinde denemiştik bir kaç bişey 15 tane lcd televizyon bağlamıştık mesela sağlamdı. (:
Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun almışsın. Pişman edermi, hayır etmez. Ayrıca fiyatıda iyi. Ayrıca oyunları ağlatır o kart...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme