SİZCE AVRUPA BİRLİĞİMİ YOKSA AVRASYA BİRLİĞİMİ DAHA ÖNEMLİ TÜRKİYE AÇISINDAN ???
(En Son Oy Tarihi: 3.10.2004)
Giriş
Arap alemi Türkler'den hep nefret etmiştir. Unuttunu mu 1. Dünya savaşında bizi satıp ingilzlerle fransızlarla işbirliği yapan onlar değiller miydi? Onlara göre Müslüman laik ülke yoktur. Müslümansan laik olmayacaksın derler. Türki cumhuriyetlerin gücü olsa onlarla birleşelim ama onlar bizden beter. Avrupa Birliğine zten oldum olası karşıyım. Tuvalet adabını öğrettiğimiz adamların kapısında yalakalık yapıyoruz alın bizi diye. En iyisi biz bize olmak.
quote:
Orjinalden alıntı: DieScheisse
Arap alemi Türkler'den hep nefret etmiştir. Unuttunu mu 1. Dünya savaşında bizi satıp ingilzlerle fransızlarla işbirliği yapan onlar değiller miydi? Onlara göre Müslüman laik ülke yoktur. Müslümansan laik olmayacaksın derler. Türki cumhuriyetlerin gücü olsa onlarla birleşelim ama onlar bizden beter. Avrupa Birliğine zten oldum olası karşıyım. Tuvalet adabını öğrettiğimiz adamların kapısında yalakalık yapıyoruz alın bizi diye. En iyisi biz bize olmak.
bende arkadaşın dediklerine biraz katılıyorum ama Avrassya birliğini destekliyorum ben.
quote:
Orjinalden alıntı: unreal
Bizbize yeteriz.Hepsini boşverin bu sözü iyice düşünün bence
Hadi len sen yetiomusunda kendi kendine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme