Şimdi Ara

SİZCE AVRUPA BİRLİĞİMİ YOKSA AVRASYA BİRLİĞİMİ DAHA ÖNEMLİ TÜRKİYE AÇISINDAN ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

SİZCE AVRUPA BİRLİĞİMİ YOKSA AVRASYA BİRLİĞİMİ DAHA ÖNEMLİ TÜRKİYE AÇISINDAN ???

(En Son Oy Tarihi: 3.10.2004)
Giriş
  • Arap alemi Türkler'den hep nefret etmiştir. Unuttunu mu 1. Dünya savaşında bizi satıp ingilzlerle fransızlarla işbirliği yapan onlar değiller miydi? Onlara göre Müslüman laik ülke yoktur. Müslümansan laik olmayacaksın derler. Türki cumhuriyetlerin gücü olsa onlarla birleşelim ama onlar bizden beter. Avrupa Birliğine zten oldum olası karşıyım. Tuvalet adabını öğrettiğimiz adamların kapısında yalakalık yapıyoruz alın bizi diye. En iyisi biz bize olmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

Arap alemi Türkler'den hep nefret etmiştir. Unuttunu mu 1. Dünya savaşında bizi satıp ingilzlerle fransızlarla işbirliği yapan onlar değiller miydi? Onlara göre Müslüman laik ülke yoktur. Müslümansan laik olmayacaksın derler. Türki cumhuriyetlerin gücü olsa onlarla birleşelim ama onlar bizden beter. Avrupa Birliğine zten oldum olası karşıyım. Tuvalet adabını öğrettiğimiz adamların kapısında yalakalık yapıyoruz alın bizi diye. En iyisi biz bize olmak.

bende arkadaşın dediklerine biraz katılıyorum ama Avrassya birliğini destekliyorum ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unreal

Bizbize yeteriz.Hepsini boşverin bu sözü iyice düşünün bence

Hadi len sen yetiomusunda kendi kendine
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.