Sakın orjinali silip korsan yükleme. Sorun yok işletim sisteminde gayet normal öyle açması. Performans istiyorusanhttp://www.gta4-mods.com/misc/edge-v101-1070-f10996 şu modu yükle. 5-10 FPS artacaktır mutlaka. Grafiklerde de değişim olmaz farkedebileceğin.
Ayrıca sıcaklıkların normalden bile iyi. Sakın fan man alıp boşuna masraf yapma. Bazı arkadaşlarda bilip bilmeden yorum atıp insanları yanlış yönlendirmesinler.
onu yapma bunu yapma e sorun nerde o zaman? Onu da yazın bilgili bir kişiden çözümü dinleyelim
quote:
Orijinalden alıntı: Tormintor
Sakın orjinali silip korsan yükleme. Sorun yok işletim sisteminde gayet normal öyle açması. Performans istiyorusanhttp://www.gta4-mods.com/misc/edge-v101-1070-f10996 şu modu yükle. 5-10 FPS artacaktır mutlaka. Grafiklerde de değişim olmaz farkedebileceğin.
Ayrıca sıcaklıkların normalden bile iyi. Sakın fan man alıp boşuna masraf yapma. Bazı arkadaşlarda bilip bilmeden yorum atıp insanları yanlış yönlendirmesinler.
teşekkürler işe yaradı çok saol :)
quote:
Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter
quote:
Orijinalden alıntı: Tormintor
onu yapma bunu yapma e sorun nerde o zaman? Onu da yazın bilgili bir kişiden çözümü dinleyelim
Dinlemeyi bilene yazdım zaten ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Hertzof
Merhaba arkadaşlar 3 ay öncesine kadar yeni bir bilgisayar toplamıştım ve bu bilgisayarı umutla 2013 oyunlarını kasmadan oynayabileceğini zannettim fakat yanılmışım mesela Gta 4 oynuyordum Very high yaparken aldıgım fps 20 ve 25 arası bişeydi o yüzden hep high yaptım 40 oluyordu ... İnternetten video izledim gta 4 ile ilgili aynı benim sistemime sahip olan bir adamı izledim adam resmen very highde 45-60 fps arası kesintisiz oynuyor sorun nedir sizce ?
bilgisayarımın özellikleri şöyle :
Ram:8GB DDR3 1600 mhz Ekran Kartı:Ati radeon hd 7850 1gb DDR5 256 bit İşlemci:I5-3330 CPU 3.00GHz Ekran:20 inc (bunun kasmayla alakası oldugunu düşünüyorum)
Edit:Bilgisayarı daha bugün complasörle temizledim sonuç aynı Driverlar güncel ....
kardes sıl bıdaha kur 1040 yukle 1070 de grafıkler asırı duzeltıldıgı ıcın 1040 e gore kasıyor gıbı oluyor bırde yedek fan al olmadı booster da kullanabılırsın
Millet bilip bilmeden işkembeden sallıyıp gereksiz masrafa sokmayın kimseyi.Adam yazmış orda 54c geçmiyor diyor ama siz fan al diyorsunuz
Neyse GTA IV gelmiş geçmiş en berbat optimizasyona sahip oyundur.Her pcde kafasına göre çalışıyor oyun.Aynı özellikleri olan birisi 50 alırken diğeri 30 alıyor.Bu tamamen oyunla alakalı bir şey yapabileceğin bir şey yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme