ben 70 binde 98 model çok temiz ilk elden lpgli şahini arkadaşıma 7750 ye aldım. sizinki 6500 ytl eder ama binici biri çok temiz diye 7000 ytl verir daha yukarı veren olacağını zannetmiyorum
dostum eger sen 70bın km dekı sahını 7750 ye aldıysan bu aracın 7500 dan asagı olması ımkansızdır bence.bu aracda daha ıcınde sıgara ıcılmedı o derece dıyorum temız bı araba acıkcası cok az kullanıldı yasına gore.LPG sı gecen sene takıldı ve bı sahıne gore gayet ıyı gıdıyo ayrıca arac SAHIN S azda olsa dıger sahınlerden farkı var bıldıgım kadarıyla tempra motoru varmıs.
ben bildiğimi söyledim sen istersen 10 a sat hadi kolay gelsin
sagol bılgın ıcın.zaten ben senı elestırmedım burda bılgı almaya calısıyoruz kı hem 8500 satcaz dıye kendımızı parcalamayalım hemde ucuza satıp pısman olmayalım
7000 ytl eder
Arabaya CMS 40 jant tak ondan sonra satmaya götür.
hocam madem 8 den aşa etmez sat istediğin rakama bize niye soruyorsun ki ?
fikrimizin bi değeri yoksa gözünde dikkate alma.
2000 modelini veriyorlar Ankarada 8 milyara , birde lpg var demişsin lpg siz şahin doğan kaldımı ?
neyse sana kolay gelsin
ankarad oyle olabilr istanbldada ucuza satarsın ama git bir sakaryaya bi zonguldaga karabüğe bu aracı 8 e rahat satarsın
Büyük yerlerde satmaya kalkmada nerde satarsan sat. Hatta daha da doğuya git orda sat. Çünkü orda bunlar hala kullanılıyor. Ganimet gibi var. Zonguldak'ta çok rahat müşterisini bulursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme