Şimdi Ara

Sizce bu bir sorun mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 75 inç grundig marka bir tv aldım. Dün kurulum yapıldı. Sağ alttan ışık sızması var. Genel görünüm bu şekilde. Sizce bu bir sorun mudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lcd tv’lerdeki tipik led arka aydınlatma sorunu hemen her lcd tv’de bu sorun az, normal yada sizin tv’deki gibi çok olabiliyor ışıksız karanlıkta nispeten daha göze batar,oda aydınlatma ışığında bir deneyin hala çok göze batıyorsa servis çağırın.

• Bu durum LED TV'lerin Teknolojik yapısı itibari ile normaldir.

Tüm marka ve model LED TV'lerde yaşanan bir durumdur. Özellikle karanlık ortamlarda daha çok belli olur,

Servis çağırsanız bile normal karşılayacaktır.

LED TV'lerde ekran arkasında sürekli yanan bir arka ışık mevcut olduğundan ışık sızması olur, bunu yaşamayacağınız tek teknoloji OLED TV'lerdir.

OLED TV'lerde arkadan bir aydınlatma bulunmadığı için siyahlar tam siyahtır ve ışık sızması olmaz.

Sadece TV'lerde değil LED ekran kullanan tüm cihazlarda laptop, cep tel gibi bu durum olabilir, belirttiğim gibi bu durum sadece OLED ekranlarda yaşanmaz..

• Benzer bir durum yeni aldığım LG 75UT9100 tvde ben de yaşıyorum. Henüz kurulum yapılalı 4 gün oldu. İlk gün fark ettim kurulun ekibi normal dedi. Ama bence hiç normal durmuyor. Böyle olmamalı bence. Servis çağırdım bakalım ne olacak. Değişim talep edeceğim. 45000 tl verilen tv nin hakkı bu olmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devilsbutcher kullanıcısına yanıt

45 bine 75" tv bence çok uygun. Ben olsam 55" oled alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.