Şimdi Ara

Sizce bu foto montaj mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _19O7_

PS değil O kordinatlar ölen adamların değil öldüren kişinin koordinatıdır

benim bildiğime göre ölenin ama pek iyi bilmio olabilirim
  • PS deiL o
  • zekeriyabeyaz ı bile almış
  • Harbi He Np'Ler Nerde
  • KACINCI BU YA BUNUNLA İLGİLİ 9999999 KERE TOPIC ACILDI YETER
  • Tabiiii montaj bea
  • evet beyler bilip bilmeden konuşmayın lütfen nova town a girince ne kadar adam öldürdüysen aynı koordinatta gözükür ve kesinlikle ps olduğuna inanmıyorum
  • Bencede PS deiL Bu Adamı Forumda HatırLıyorum...
  • bence de ps değil
  • Çok Net bir şekilde PS

Kordinatlara bakarsanız herkezinki aynı demekki herkez üst üste duruyo
  • Ps ise adam onu nasıl yapmış hayret bende isterem yazılar normal gibi gozukuyo 8-9 kişi olsa birazda koordinatlar yakın olsa anlıcamda 30kişi
  • %100 montaj
  • Kordinat aynı bu ps diyen arkadaşlarımız adına üzgünüm cünkü siz oyundan anlamıyorsunuz, kordinat arkadaşın durduğu kordinattır sanırım savaşta orcların townunu novaladı ve resim gerçek.
  • gerçekkkkkkk %99
  • +1907
    quote:

Orjinalden alıntı: cambaz15

buda sorumu rabiki montaj aldığı np ler niye yazmıyo
  • ne ps i yaaa nova atmış işte çok mu zor anlamak...
  • ya hiçmi oynamadınız bu oyunu bebe gibisiniz ya yazık walla oyun bu hallere düştü çoluk çocuk oynuyo kardeşim mage oynamadınızmı hiç novayla gömmüştür o kordinatlar ölen kişilerin kordinatları deil senin durduğun yerin kordinatlarıdır vede adam adamları kestikten sonra direk ss alamamıştır belki ve adamlar öldükten sonra manası dolarken gelen np lerin yazısı kaybolmuştur bunu anlamıycak ne var hem o adam sağlam biri
  • hala koordinat aynı diyen akılsız arkadaşlarım hiç mi yazılan mesajları okumaz. direk cevap mı atıyosunuz üstünüzdeki yazıları okusanıza bi
  • bence gercek cunku adamlar tounw nu bastıysa bı novayla okadar adam keser bılır ama gelen np nıye yazmıyo bılmıyorum
  • bence gercek ayrıca dikkat ederseniz olayın ustunden zaman gecmis yani cheat kısmı yukarıda
    "np aldınız "yazan kısım asagıda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.