PS değil O kordinatlar ölen adamların değil öldüren kişinin koordinatıdır
benim bildiğime göre ölenin ama pek iyi bilmio olabilirim
PS deiL o
zekeriyabeyaz ı bile almış
Harbi He Np'Ler Nerde
KACINCI BU YA BUNUNLA İLGİLİ 9999999 KERE TOPIC ACILDI YETER
Tabiiii montaj bea
evet beyler bilip bilmeden konuşmayın lütfen nova town a girince ne kadar adam öldürdüysen aynı koordinatta gözükür ve kesinlikle ps olduğuna inanmıyorum
Bencede PS deiL Bu Adamı Forumda HatırLıyorum...
bence de ps değil
Çok Net bir şekilde PS
Kordinatlara bakarsanız herkezinki aynı demekki herkez üst üste duruyo
Ps ise adam onu nasıl yapmış hayret bende isterem yazılar normal gibi gozukuyo 8-9 kişi olsa birazda koordinatlar yakın olsa anlıcamda 30kişi
%100 montaj
Kordinat aynı bu ps diyen arkadaşlarımız adına üzgünüm cünkü siz oyundan anlamıyorsunuz, kordinat arkadaşın durduğu kordinattır sanırım savaşta orcların townunu novaladı ve resim gerçek.
gerçekkkkkkk %99
+1907
quote:
Orjinalden alıntı: cambaz15
buda sorumu rabiki montaj aldığı np ler niye yazmıyo
ne ps i yaaa nova atmış işte çok mu zor anlamak...
ya hiçmi oynamadınız bu oyunu bebe gibisiniz ya yazık walla oyun bu hallere düştü çoluk çocuk oynuyo kardeşim mage oynamadınızmı hiç novayla gömmüştür o kordinatlar ölen kişilerin kordinatları deil senin durduğun yerin kordinatlarıdır vede adam adamları kestikten sonra direk ss alamamıştır belki ve adamlar öldükten sonra manası dolarken gelen np lerin yazısı kaybolmuştur bunu anlamıycak ne var hem o adam sağlam biri
hala koordinat aynı diyen akılsız arkadaşlarım hiç mi yazılan mesajları okumaz. direk cevap mı atıyosunuz üstünüzdeki yazıları okusanıza bi
bence gercek cunku adamlar tounw nu bastıysa bı novayla okadar adam keser bılır ama gelen np nıye yazmıyo bılmıyorum
bence gercek ayrıca dikkat ederseniz olayın ustunden zaman gecmis yani cheat kısmı yukarıda "np aldınız "yazan kısım asagıda