Okumadan okunmayacak durumda olduğunu nerden bilebiliyorsun ki. Bi okumayı denesen diyorum
Sevgilim diyo ama yine de pek umutlanma . Dikkat et bu sure icersinde kiskanclik ve cocukluk yapma olgun ol yoksa seni biz bile kurtaramayiz
Bu kız senle taş.k geçiyor.
Bu ne ya? Bence konuşmalar gerçek yaş 18 ve 19 fake.
Ben 6. sınıfta böyle konusuyordum.
Aynada seni gördüm fln. Üstelik kız 19 yaşındaysa şuan YGS-LYS hazırlanıyordur. Bu konuşmalarla o kızdan hiç bi halt olmaz. Anca ev hanımı olur.
Ayrıca 4S kuralı nedir?
Bu konudaki kullanıcılar: Zeyth, onr4249, .C.O., MamiLi-ErdeN, arfo, Oğuz06, Trevor Jones, Royal Archer, Rons@rD, Spell Of Destruction, Mark Renton, Speed_Passion, kene., sinsar, sonicstylE, Yazat, metintosyali 18 kayıtlı üye, 4 misafir
Aman alahım
konuya gelelim bıtırcıklarım benim bizim kücükken patlayan şekerlerimiz vardı dilin üstüne koydunmu bıtır bıtır ederdi
Sanal ortamda deneme birdaha git çay içmeye cağır vs...hee bide mesajlardaki gibi heycanlanıyorsan yüzüne nasil söyleceksin orası ayrı bi konu hatta konusunu bile acabilirsin buda bi ayrı konuya bu kadar heycanlan ölüm yok sonunda kalbin pıt pıt tan tok tok tok diye atmasın aman diyim
quote:
Orijinalden alıntı: -JönTüRk-
Bu ne ya? Bence konuşmalar gerçek yaş 18 ve 19 fake.
Ben 6. sınıfta böyle konusuyordum.
Aynada seni gördüm fln. Üstelik kız 19 yaşındaysa şuan YGS-LYS hazırlanıyordur. Bu konuşmalarla o kızdan hiç bi halt olmaz. Anca ev hanımı olur.
Ayrıca 4S kuralı nedir?
4S=Seven S*k*l*r S*k*n Sevilir Kız üniv. okuyor şuan zaten 4yıllık işletmenin birinci sınıfında kız çok saf bizde dalga geçiyok
Konusmalarin devamini bekleriz
Geberiyorum, nolur devam edin, bu ilişkinin olması vatana millete hayırdır.
msnden kız mı ayarlıyon hahaha şimdi bu senin sevgilin mi oldu vay be çocukluk aşkı dicem ama kocaman adam olmşsun 18 yaşındasın üniye hazırlanıyosundur bide olgun düşünüyorum diyosun msnden teklif ediyosun baya olgun bi hareket
giriş felaket sonunuda okumadım
quote:
Orijinalden alıntı: kckfrk
msnden kız mı ayarlıyon hahaha şimdi bu senin sevgilin mi oldu vay be çocukluk aşkı dicem ama kocaman adam olmşsun 18 yaşındasın üniye hazırlanıyosundur bide olgun düşünüyorum diyosun msnden teklif ediyosun baya olgun bi hareket
Yok daha msn'ini almadım fecebook'ta gelişti bu olaylar
bu nası bi sohbet ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme