Şimdi Ara

SİZCE BU LAPTOPU ALIYIMMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28547

AYRINTILI bilgi linkte ark lar kararsız kaldım birde bişi sorcam aldıgım laptopu elektriğe bağlı olarak kac saat kullanabilirim

• anlayan yokmu aranızda
  • hiç kimse anlamazmı bu laptop dan yahu
  • sakin ol dostum.gostermis oldugun urun fiyatına gore gayet kapasiteli.fakat almadan once casperin servisini ve garanti kosullarını iyice arastır oyle karar ver...biliyosun nazik aletler bunlar.servise goturup getirmek kolay is degil.onemli olan garanti suresi ve kosullarıdır bunu unutma
  • işlemci core duo, core2duo değil, yani 32 bit, vistanın yada xp nin 64 bit sürümünü yükleyemezsin, 64 bit işletim sistemi yüklemeyeceksen diğer özellikler fena değil
  • quote:

birde bişi sorcam aldıgım laptopu elektriğe bağlı olarak kac saat kullanabilirim

Sınırsız kullanabilirsin dostm..Tabi elk. kesilmezse Bu arada Casper'a gıcıklığım var, önermem. Onun yerine Datron, Acer bakabilirsiniz bu fiyat civarında aynı özelliklere sahip veya + özellikleri olan makinalar mevcut
  • Selamlar..
    Biraz daha para ayırıp core2 lerden almanızı tavsiye ederim. Bende casper tavsiye etmiyorum.
    Saygılarımla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Laptop'u Almalıyım
    geçen ay açıldı
    hangi laptop sizce
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlara bende katılıyorum casper bende tavsiye etmiyorum 1 hafta önce fujitsu siemens 3405 laptop aldım ve cok memnunum.
  • bilgileriniz için sağolun bu core2 yi biraz araştırıp öle almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.