TOSHIBA Satellite L750-1ML Siyah Core i7-2670QM 4GB 640GB 1GB Vga GT525M 15.6" Win7 Premium 64 Bit Özellikleri Taşınabilir Bilgisayarlar Marka Toshiba Fiyat Aralığı 1500 - 1999 TL Yapı Notebook İşlemci Teknolojisi Intel Core i7 İşlemci Modeli i7-2670QM - 2.2GHz, 6MB Sistem Belleği 4 GB. Sabit Disk Kapasitesi 640 GB. Grafik Kartı Nvidia GeForce GT525M Grafik Kartı Belleği 1 GB Ekran Boyutu 15.6" Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium 64 Bit Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı Bluetooth Var Hdmi Var e-SATA Yok Fireware Yok Webcam Var Kart Okuyucu Var Parmakizi Okuyucu Yok Numerik Tuş Takımı Var Batarya Lithium-ion Ağırlık (Kg) 2.5 Garanti 24 Ay
Arkadaşlar laptop alacağım da max: 2000 TL bütçem var. Gerek oyun konusunda gerek hız falan her konuda yani iyi olsun istiyorum ömürlük olacak yani yıllarca idare etmesi gerek ve electro worldde 1600 TL ye gördüm bunu. Sizce iyimidir pişman olurmuyum alsam? Yada bütçemi aşmayacak şekilde daha iyileri varmıdır?
Kardeş oraya da baktım da senin yolladıklarında da bir fark yok sadece ekran kartı benim yazdığımda 1gb seninkinde 2gb ve benim yazdığım 1600 TL seninkiler ondan da pahalı ve i5 işlemci. 1600 TL ye toshiba bu yazdığım özellikler iyi mi? Ve beni idare eder mi oyun falan?
1-2 yıl içinde yeni çıkan oyunları düşük ayarlarda oynatırsa iyi...
1500 liraya lenovo Z500 1300 liraya lenovo Z580 modellerine bakabilirsin büyçeyi biraz daha artırabilirsen 1900 liraya msi ge60 414xtr öneririm en az 2-3 yıl oyunları orta yüksek ayarlarda oynatabilir.
Kardeş oraya da baktım da senin yolladıklarında da bir fark yok sadece ekran kartı benim yazdığımda 1gb seninkinde 2gb ve benim yazdığım 1600 TL seninkiler ondan da pahalı ve i5 işlemci. 1600 TL ye toshiba bu yazdığım özellikler iyi mi? Ve beni idare eder mi oyun falan?
senin yazdığın toshibadaki işlemci 2. nesil eski model yani.
Şu modeli de bir incele ekran kartı 1gb yda 2gb olması bişeyi değiştirmez önemli olan grafik çipi türüdür bu arada..
işlemci son çıkan ivy bridge serilerinden,performansı fazla bile gelir ama leptopun kullnım amasına önemli ekran kartı fiyatına nazaran düşük bu fiyata çok daha iyi ekran kartlı ve aynı işlemciye sahip gtx660m ve gt650m karta sahip makineler var oyunla işim olmaz derseniz sizin bileceğiniz iş ben şahsen almam bu fiyata daha iyileri mevcut.
Aslında sorun şurda bunu kendi paramla almayacağım için alacak kişi sadece toshiba alıverecek yani toshiba dışına çıkamam o yüzden toshibanın i7 işlemcili 4-8 ram 1-2 ekran kartı olan bir modelini önerebilirmisiniz? Şimdiden zahmet edipte cevap yazan konu ile ilgilenen herkese sonsuz teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: hyundai536
Aslında sorun şurda bunu kendi paramla almayacağım için alacak kişi sadece toshiba alıverecek yani toshiba dışına çıkamam o yüzden toshibanın i7 işlemcili 4-8 ram 1-2 ekran kartı olan bir modelini önerebilirmisiniz? Şimdiden zahmet edipte cevap yazan konu ile ilgilenen herkese sonsuz teşekkürler
valla kardeşim ben toshibanın l850 1p0 modelini kullanıyorum i5 3210 3. nesil işlemci 2 gb amd ekran kartı 4 gb ram performans gayet iyi ayrıca beyaz olması çok şık alabiliyorsan bunu al yada buna benzer al
İlgin için sağolasın kardeş ama i7 ve siyah olması lazım dediğim gibi ekran kartı 1-2 ram 4-8 hangisini tavsiye ederseniz ve işlemci 1. nesil mi daha yeni 3. nesil mi hangisiyse en yeni olanı olsun lütfen yardımcı olun ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme