Şimdi Ara

Sizce bu odayı nasıl değiştirebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben odamı değiştirmek istiyorum.Sizce neyi değiştirebilirim çok fazla masrafa girmeden nasıl daha güzel yapabilirim ?

• Butceniz ne kadar ve odanız kaç metre kare?
    Mesajımı alıntılarsanız size daha çabuk dönerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş güzel soruları sormuş,
    işık rengini S A R I yapmaktan başlanmalı o ışık ve duvar rengi senin gözlerinden başlar yormaya sonra ruh haline kadar sıçrar . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 10 Mart 2014; 2:53:32 >
  • MASAYI DEĞİŞTİRME ŞANSIN YOKSA KAPLAMA YAP UCUZ YOLLU HALLEDERSİN. BEN KENDİ MASAMA YAPTIM ÇOK TA İYİ OLDU :) BANA PM ATARSAN ÖRNEK FOTOLARINI YOLLARIM SANA
  • hocam ben böle bişey denedim kendi zevkime göre ...
     Sizce bu odayı nasıl değiştirebilirim ? Sizce bu odayı nasıl değiştirebilirim ? Sizce bu odayı nasıl değiştirebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: canyilmaz0

hocam ben böle bişey denedim kendi zevkime göre ...
     Sizce bu odayı nasıl değiştirebilirim ? Sizce bu odayı nasıl değiştirebilirim ? Sizce bu odayı nasıl değiştirebilirim ?

Hocam resimleri düzenleyebilirmisiniz lütfen ?

• hocam bugünkü çalışmamın sonucuna geldim çok uğraştırdı ama olsun değdi :) ledlerin ucundaki lehimler öldürdü beni :) malzemeler kısıtlı olunca uzun sürdü tabi...

buda masanın üzerine yaptığım kaplama...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu duş sistemi nasıl
    12 yıl önce açıldı
    Sistem sizce nasıl?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam bugünkü çalışmamın sonucuna geldim çok uğraştırdı ama olsun değdi :) ledlerin ucundaki lehimler öldürdü beni :) malzemeler kısıtlı olunca uzun sürdü tabi...

hocam benden size ufak tavsiye ve öneriler

monitörün arkasındaki led şerit monitöre odaklanmanızı engeller çok aşırı bir ışık hüzmesi görülüyor çektiğin fotodan

şu klavye aydınlatma ışığında gayet hoş olmuş bende düşünmüyor değilim.

pc masan bayağı eski görünüyor ama para harcarsan çok daha modern bir tasarım yapabilirsin elindeki malzeme ile

şimdilik bu kadar

• Hocam o yatağı toplayarak başlayan bilirsiniz

• benim kasa nerden baksanız 10 yılı taş.. o monitörün arkasındaki ledi koltuğa yattığımda gözüme vurmucak şekilde ayarladım.. bakış açısına göre değişiyor. sıkıntı yok yani :)
  • quote:

hocam bugünkü çalışmamın sonucuna geldim çok uğraştırdı ama olsun değdi :) ledlerin ucundaki lehimler öldürdü beni :) malzemeler kısıtlı olunca uzun sürdü tabi...

bu kaplamayı nerden bulabilirim ?

• İKEA - TEKZEN VB MAĞAZALARDA SATILIYOR... İNTERNETTE DE VAR MEVZU DESEN BEĞENMEKTE :)
  • quote:

İKEA - TEKZEN VB MAĞAZALARDA SATILIYOR... İNTERNETTE DE VAR MEVZU DESEN BEĞENMEKTE :)

ikea ve tekzen gibi mağazalarda aradım fakat bulamadım ürünün adı ne?
  • masamın üzerini stikrla kaplamak istiyorum diye sölerseniz çalışanlara size yardımcı olurlar
  • Yapışkanlı folyo olarak da geçiyor ismi.Farklı markaların ürünleri var kalitesine göre fiyatları değişiyor.

Burada > TIKLA mykağıtçı <
    3TL. den 13TL fiyat aralığında tüm markaların çok çeşitli ürünleri var.

my kağıtçı'dan Alıntı:
    apışkanlı folyolar 3 ülkeden temin edilmektedir,Almanya,Kore ve Çinden gelmektedir.

45cm-2mt ve fiyatı ucuz olanlar Çinden gelmektedir,biraz incedir fakat kullanımı kolay güvenilir bir üründür.

45cm lik ve 2mt-15 mt olan ve fiyatları pahalı olanlar Almanyadan gelmektedir,kalın folyolardır ve en kalitelileridir.(D-C-Fix)

122 cm lik kalın folyolar Koreden gelmektedir,kalınlığı 1 mm civarındadır ve sudan,nemden ve ısıdan kesinlikle etkilenmezler.bu folyolar diğerleriyle aynı kullanım yerlerine sahiptir fakat istenirse duvardada uygulanabilir.

Alternatif siteler:
    >ev idea<

>hepsiburada<

• artenis kullanıcısına yanıt
    +1...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tigertiger

Yapışkanlı folyo olarak da geçiyor ismi.Farklı markaların ürünleri var kalitesine göre fiyatları değişiyor.

Burada > TIKLA mykağıtçı <
    3TL. den 13TL fiyat aralığında tüm markaların çok çeşitli ürünleri var.

my kağıtçı'dan Alıntı:
    apışkanlı folyolar 3 ülkeden temin edilmektedir,Almanya,Kore ve Çinden gelmektedir.

45cm-2mt ve fiyatı ucuz olanlar Çinden gelmektedir,biraz incedir fakat kullanımı kolay güvenilir bir üründür.

45cm lik ve 2mt-15 mt olan ve fiyatları pahalı olanlar Almanyadan gelmektedir,kalın folyolardır ve en kalitelileridir.(D-C-Fix)

122 cm lik kalın folyolar Koreden gelmektedir,kalınlığı 1 mm civarındadır ve sudan,nemden ve ısıdan kesinlikle etkilenmezler.bu folyolar diğerleriyle aynı kullanım yerlerine sahiptir fakat istenirse duvardada uygulanabilir.

Alternatif siteler:
    >ev idea<

>hepsiburada<

benimde işime yaradı sağalun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.