Şimdi Ara

sizce bu olabilir bi drummu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün Geceden Beri Deenedim Sahurda Baktım Girmişmi Diye Yok
  • bende pre almayı düşünüyorum ama bazı meajlar okudum preli olanlar bile girmekte zorlanıyormuş tekte alması lazımdeilmi ne anlamı kaldı prenin o zmn ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Orijinalden alıntı: PunkLee

Siz daha burdamısınız?

Al pre kurtul yahuu :)

bende pre var yine girmiyor..

söylediklerinizde ciddi misiniz..? Nasıl olur pre ile girememek..Sistem mi değişti yoksa bug falan mı var..?
  • bende 2 gün ard arda 10 saattir giremediğim oldu ama Nazar değmesin2 gündür ii durum ama 3 yıl falan oluyo sroya başlıyalı ama bu ilk pre alışım olucak
  • su son zamanlar delırdı server babel almıooo 7 saate 10 saate almıor eskıden ne guseldı yaz yaz guvenlık kodunu en fazla 1 saate alır off off prele gırememek rollback oldu fazladan geldı sıze pre kardesım bıde tek at ıstersen?
  • ya dün heves ettim sroya tekrar başlıcam diye etmez olaydım almıyo oyuna.14:30 dan beri deniyorum yok yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGoDFaTHERR

quote:

Orijinalden alıntı: emin_81

6 gün oyuna alır.O kadarda sallama zaten 1 hafta 7 günden oluşuyor.Meydanı boş buldun salla tabi
    quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

6gün denemiştim. 6gün sonra girdim. 1saat sonra reset atmak zorunda kaldım...

Abarttım.

zaten salı günü chek var 6 günden biri salı'ya denk gelmiştir heralde

(ben 3 gün girememiştim c.tesi pazar p.tesi...hadi hafta sonunu anladım ama p.tesi giremedim kafam bozuldu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStorMax -- 12 Eylül 2009; 10:36:32 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.